Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga Multi

Udostępnij

GetPower

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:GetPower
Nick oskarżonego:Multi
Opis sytuacji:Powiedziałem JM na czacie, a Dobry adminek przypruł się, że namawiam do nawiści i neguje obrażanie admina a JM może znaczy Jestem Małpą lub Jestem Mnichem, wszystko xDD a ten dał mi muta na 60min za obraze XDD

Serwer: JailBreak
Dowody:demko jb_facebook 22:50 29.04.2019

Peeeeewwwnieeee taaa 

JM = nie powiem w co Multiego 

I dostałeś też muta za takie słowa jak kuźwa na starcie itp itd + 

mam tu taki dodatek był drugi admin @ Mistrzuu Arab 

GetPower [SHREK] ĞєтƤσωєя : Mistrzu widziałeś coś?
[SHREK] ĞєтƤσωєя : !przelew 5000
[ArenaSkilla] Gracz [SHREK] ĞєтƤσωєя przelał graczowi [SWAT] Mistrzuu Arab.ArenaSkilla.pl fajki w ilości równej 5000!

Próba przekupienia admina lecz on jasno napisał że nie widział lecz słyszał to co powiedziałeś więc mute słuszny 

+ UBT drodzy koledzy zobaczcie sobie jasno jego prowadzenie jak zmienia polecenia! 

EDIT. BTW nie kłócimy się z adminami kolego :))

Edytowane przez Multi

1 minutę temu, Multi napisał:

Peeeeewwwnieeee taaa 

JM = nie powiem w co Multiego 

I dostałeś też muta za takie słowa jak kuźwa na starcie itp itd + 

mam tu taki dodatek był drugi admin @ Mistrzuu Arab 

GetPower [SHREK] ĞєтƤσωєя : Mistrzu widziałeś coś?
[SHREK] ĞєтƤσωєя : !przelew 5000
[ArenaSkilla] Gracz [SHREK] ĞєтƤσωєя przelał graczowi [SWAT] Mistrzuu Arab.ArenaSkilla.pl fajki w ilości równej 5000!

Próba przekupienia admina lecz on jasno napisał że nie widział lecz słyszał to co powiedziałeś więc mute słuszny 

+ UBT drodzy koledzy zobaczcie sobie jasno jego prowadzenie jak zmienia polecenia! 

Jak ty typie nie odróżniasz górę od dołu to po pierwsze.

Po drugie JM - Jarmark Multiego, Jabłko Multiego itd, weź się puknij w czoło bo JM może znaczyć wszystko.

Po pierwsze jakbyś rzeczywiscie tylko napisał jm na czacie to by admin multi mógłby się przyproc i mógłby dać Ci gaga, no bo powiedzmy szczerze pierwsza myśl o tym jm to j..ć multiego. Ale mniejsza z tym ty dostales muta więc to jm jest nie ważne praktycznie w tej skardze a muta dostes za obrażę admina, przed czym go prowokowales i tyle. Dla mnie nie ma sensu się kłócić czekamy aż ubt rozpatrza sprawę, demko nie kłamie. 

PS. Ogolnie @ Multinie przesadzaj z tymi banami od czasu do czasu.

Usuncie to multikill moderatorzy

@ Multi zostaje zabity przez @GetPower

6:40 kłótnia/ dyskusja pomiędzy wyżej wymienionymi o to, czy był FK czy go nie było 

@GetPower-owi można zarzucić poniżej podkreślone wypowiedzi, @ Multi-emu z kolei to ,że miał podwyższony ton i zarzucał GetPowerowi FK i to, że nie ogarnia. jeśli chodzi o samego FK- takowego nie było ... więźniowie musieli wyjść przed cele, skakać do odwołania i patrzeć się w górę (przy pierwszym poleceniu TT musiało się patrzeć maksymalnie w górę do odwołania, przy powtórzeniu tylko w góre- nie do odwołania) - multi w pewnym momencie popatrzył się przed siebie, więc został zabity

ljXWEtQ.png

8:34 kontynuacja rozmowy
8:42 GetPower "jak jesteś upośledzony i nie wiesz gdzie jest góra to się nie odzywaj"
10 minuta - kontynuacja rozmowy
10:12 GetPower "ja się nie będę kłócił z typem co jest mniej intelektualny ode mnie"
11:10 GetPower "JM na czacie polecam"

@Prutakpyta się co to JM
11:31 GetPower "to co myślisz, ale Multiego"

mute

dla mnie zachowanie obu Panów było dziecinne, niemniej werdykt należy do @ xBonio :FeelsOkayMan:

Edytowane przez SK4N3R

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności