GetPower Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Nick:GetPower Nick oskarżonego:Multi Opis sytuacji:Powiedziałem JM na czacie, a Dobry adminek przypruł się, że namawiam do nawiści i neguje obrażanie admina a JM może znaczy Jestem Małpą lub Jestem Mnichem, wszystko xDD a ten dał mi muta na 60min za obraze XDD Serwer: JailBreak Dowody:demko jb_facebook 22:50 29.04.2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 (edytowane) Peeeeewwwnieeee taaa JM = nie powiem w co Multiego I dostałeś też muta za takie słowa jak kuźwa na starcie itp itd + mam tu taki dodatek był drugi admin @ Mistrzuu Arab GetPower [SHREK] ĞєтƤσωєя : Mistrzu widziałeś coś? [SHREK] ĞєтƤσωєя : !przelew 5000 [ArenaSkilla] Gracz [SHREK] ĞєтƤσωєя przelał graczowi [SWAT] Mistrzuu Arab.ArenaSkilla.pl fajki w ilości równej 5000! Próba przekupienia admina lecz on jasno napisał że nie widział lecz słyszał to co powiedziałeś więc mute słuszny + UBT drodzy koledzy zobaczcie sobie jasno jego prowadzenie jak zmienia polecenia! EDIT. BTW nie kłócimy się z adminami kolego :)) Edytowane 29 Kwietnia 2019 przez Multi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 1 minutę temu, Multi napisał: Peeeeewwwnieeee taaa JM = nie powiem w co Multiego I dostałeś też muta za takie słowa jak kuźwa na starcie itp itd + mam tu taki dodatek był drugi admin @ Mistrzuu Arab GetPower [SHREK] ĞєтƤσωєя : Mistrzu widziałeś coś? [SHREK] ĞєтƤσωєя : !przelew 5000 [ArenaSkilla] Gracz [SHREK] ĞєтƤσωєя przelał graczowi [SWAT] Mistrzuu Arab.ArenaSkilla.pl fajki w ilości równej 5000! Próba przekupienia admina lecz on jasno napisał że nie widział lecz słyszał to co powiedziałeś więc mute słuszny + UBT drodzy koledzy zobaczcie sobie jasno jego prowadzenie jak zmienia polecenia! Jak ty typie nie odróżniasz górę od dołu to po pierwsze. Po drugie JM - Jarmark Multiego, Jabłko Multiego itd, weź się puknij w czoło bo JM może znaczyć wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Po pierwsze jakbyś rzeczywiscie tylko napisał jm na czacie to by admin multi mógłby się przyproc i mógłby dać Ci gaga, no bo powiedzmy szczerze pierwsza myśl o tym jm to j..ć multiego. Ale mniejsza z tym ty dostales muta więc to jm jest nie ważne praktycznie w tej skardze a muta dostes za obrażę admina, przed czym go prowokowales i tyle. Dla mnie nie ma sensu się kłócić czekamy aż ubt rozpatrza sprawę, demko nie kłamie. PS. Ogolnie @ Multinie przesadzaj z tymi banami od czasu do czasu. Usuncie to multikill moderatorzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 (edytowane) @ Multi zostaje zabity przez @GetPower 6:40 kłótnia/ dyskusja pomiędzy wyżej wymienionymi o to, czy był FK czy go nie było @GetPower-owi można zarzucić poniżej podkreślone wypowiedzi, @ Multi-emu z kolei to ,że miał podwyższony ton i zarzucał GetPowerowi FK i to, że nie ogarnia. jeśli chodzi o samego FK- takowego nie było ... więźniowie musieli wyjść przed cele, skakać do odwołania i patrzeć się w górę (przy pierwszym poleceniu TT musiało się patrzeć maksymalnie w górę do odwołania, przy powtórzeniu tylko w góre- nie do odwołania) - multi w pewnym momencie popatrzył się przed siebie, więc został zabity 8:34 kontynuacja rozmowy 8:42 GetPower "jak jesteś upośledzony i nie wiesz gdzie jest góra to się nie odzywaj" 10 minuta - kontynuacja rozmowy 10:12 GetPower "ja się nie będę kłócił z typem co jest mniej intelektualny ode mnie" 11:10 GetPower "JM na czacie polecam" @Prutakpyta się co to JM 11:31 GetPower "to co myślisz, ale Multiego" mute dla mnie zachowanie obu Panów było dziecinne, niemniej werdykt należy do @ xBonio Edytowane 3 Maja 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥C1chyKinG™ Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Nie ładnie tak alanek zabijać naszego wodza z Niemiec 4 Spam. Przez raven, 3 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 12 Maja 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 I cyk dramatyczne wejście opiekuna. Widzę ,że historia lubi się powtarzać czyt. "JJ". Z tego co pamiętam poleciały wtedy za to kary, więc odrzucam skargę. Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi