BigoS Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Witam was serdecznie! Nazywam się Oskar. Mam 16 lat. Mieszkam na Podkarpaciu, w Przemyślu. Moje miasto możesz kojarzyć z (https://www.youtube.com/channel/UCOBsyQ5_vZppocibW8cviUg) Trenuje MMA oraz futbol amerykański. Jestem chłopakiem który lubi trenować sporty ekstremalne. Zapomniałbym... Trenuje również pływanie. Jestem aktywnym młodzieńcem. Moja przygoda z cs oraz grami tego typu zaczęła się około osiem lat temu, tak miałem wtedy osiem lat. Miałem laptopa o słabych peryferiach, więc kuzyn pobrał ma cs 1.6. Za co mu bardzo dziękuje. Dwa lata później miałem pierwszego admina, którego utraciłem z powodu, iż GT miałem słabe. Rok później zacząłem interesować się stronami WWW, od tamtego czasu jestem często właścicielami/ technikami sieci. Tak wiem brzmi to abstrakcyjnie, ale jest to prawda. Znam się na stronach jak nie jeden informatyk. Kilka lat od tego jak zostałem pierwszy raz zacząłem pisać paczki oraz pluginy. I rozpocząłem swoją kolejną pasję. Masz pytania pisz! 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 to niezle podkarpacie, witam ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeden337 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 @ hamppa na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Witam witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 ELO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protohype Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 ELO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Cześć ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawaje Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skriki Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J0K3R Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jcobb Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Witam pana informatyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mroczeq Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Siemka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 chciałbym w wieku 16 lat tyle umieć xD czeeeść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi