Sadystka Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Nick: Sadystka Nick oskarżonego: Milky Serwer: Arenki #2 Opis sytuacji: rozpiska niżej Dowody: demko am_banana_20 godzina: 19:19 17.04.2019 0:52 - Admin Milky wchodzi na dach czyli tekstury. 1:09- tekstury 1:24- brak kultury 2:07- tekstury 3:29 - brak kultury 3:45- brak kultury 3:54- tekstury 4:55 gracz Bjerdush [7 days] (czy jak mu tam) klnie a admin Milky nie reaguje. 6:14 - brak kultury + tekstury W regulaminie serwerów pisze: 12. Zakaz wchodzenia na tekstury. Czyli nawet jeżeli admin Milky zabiję osobę nie może wejść na tekstury. Nie można sobie samemu zmieniać regulaminu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milky Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Nie szkodzę serwerowi wchodząc na tekstury po zabiciu przeciwnika a ty perfidnie na niego spadłaś i go zabiłaś ?♂️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Nie chodzi mi o to W regulaminie jest jasno napisane zakaz wchodzenia na tekstury. Czyli wcale nie możesz wchodzić na nie. Przypominam, że samemu nie mozna zmieniać regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milky Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 daj mi chwilkę sprawdzam demo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Ogladalem demko. @ Milkywchodzil na tekstury tylko po zabiciu przeciwnika, sam mowilem mu ze mozna tak robic, wiec teoche dziwne by bylo jak bym karal go za to. Cytat na arenkach juz sie tak przyjelo, ze txt jest wtedy jak wchodzimy po to by zabic, nie jak jestesmy sami na arenie, bo to i tak nikomu nie przeszkadza. Co do reszty co napisalas, zgadzam sie w 100% @ Milkydostajesz ostrzezenie - za to, ze dajesz zly przyklad jako admin, nie zachowujac kultury Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Otwieram na prośbę @ Multi, gdyż ma coś do dodania. Każdy inny nic nie wnoszący komentarz zostanie ukarany. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 (edytowane) Iż widzę że to jest śmiechawa.tv to moja kolej Jeśli wchodzisz na TXT to : Wchodzenie na tekstury - Kick / Ban od 5 minut do 60 minut. Więc to jest łamanie regulaminu Nie ważne czy po zabiciu czy przed to dalej jest wchodzenie na TXT Widać że nie znacie regulaminu Takie duże PS. Jeśli się mi to pokażcie w regulaminie że można wchodzić na nie po zabójstwie to ok! Dziękuje dobranoc Edytowane 18 Kwietnia 2019 przez Multi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 @ Multi Sam byłeś adminem na 1vs1 #2 i bardzo dobrze wiesz, że od zawsze tak było - ktoś wchodzi na tekstury po zabiciu przeciwnika - nie ma konsekwencji tego. Nie mogę karać adminów za to, bo sam mówiłem że mogą. Dla mnie nie popełniłem błędu, natomiast jeśli takowy był, niech @czarni zadecydują. Zamykam Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi