Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanko pewnego niskiego czlowieczka

Udostępnij

Mikru

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Mikrusik

Imię: Michał

Dlaczego ja mam otrzymać global admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Lubie sobie ze znajomymi wbic na serwerki by postrzelac czy cos a ludzie nie zawsze przestrzegaja regulaminu. Mysle, ze pomimo mojego wieku jestem odpowiednia osoba na to stanowisko. Jestem osoba dojrzala, kulturalna oraz lubiana. Inni gracze nigdy nie mieli do mnie problemow i zawsze prosili mnie bym wbil ogarnac czy porozmawiac.:FeelsOkayMan: 
Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Od Wrzesnia do polowy Marca posiadalem admina na Jailbreaku i nie bylo ze mna problemikow :FeelsGoodMan:
Jak długo gram w CS:GO?: troche ponad 2 lata, prawie 2500h
Ile czasu poświęcam forum dziennie: Kilka godzinek, srednio wchodze co 20 minut zobaczyc co nowego :pepeOK: 

Link GT: (Przynajmniej do jednego serwera, może do większej ilości co zwiększy Twoje szanse) Arenki 1vs1 #2AWPJB Wiem, ze nie powala ale zobaczycie, bedzie o wiele wiecej minutek!
Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 4/10
Link do profilu steam: (Swój link do profilu steam) Link

Mikrofon: (Tak/Nie) Tak
Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować) TS3 Areny, FB (moge podac), Steam

Wiem, ze nie spelniam wymagan wiekowych ale dlaczego nie moge sprobowac? 

Pozdrawiam Mikrusik :pepeLove: 

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności