Mikru Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Nick: Mikrusik Imię: Michał Wiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymać global admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Lubie sobie ze znajomymi wbic na serwerki by postrzelac czy cos a ludzie nie zawsze przestrzegaja regulaminu. Mysle, ze pomimo mojego wieku jestem odpowiednia osoba na to stanowisko. Jestem osoba dojrzala, kulturalna oraz lubiana. Inni gracze nigdy nie mieli do mnie problemow i zawsze prosili mnie bym wbil ogarnac czy porozmawiac. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Od Wrzesnia do polowy Marca posiadalem admina na Jailbreaku i nie bylo ze mna problemikow Jak długo gram w CS:GO?: troche ponad 2 lata, prawie 2500h Ile czasu poświęcam forum dziennie: Kilka godzinek, srednio wchodze co 20 minut zobaczyc co nowego Link GT: (Przynajmniej do jednego serwera, może do większej ilości co zwiększy Twoje szanse) Arenki 1vs1 #2, AWP, JB Wiem, ze nie powala ale zobaczycie, bedzie o wiele wiecej minutek! Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 4/10 Link do profilu steam: (Swój link do profilu steam) Link Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować) TS3 Areny, FB (moge podac), Steam Wiem, ze nie spelniam wymagan wiekowych ale dlaczego nie moge sprobowac? Pozdrawiam Mikrusik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protohype Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 NIEE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 (edytowane) na tak Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez Siedem dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 dobry typ tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Dobry typ Daje na TAK!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Mimo stosunkowo niskiego wieku jest bardzo dojrzałym i ogarniętym człowiekiem. Jak najbardziej na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Jestem Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawaje Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Oczywiscie ze TAKK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieseł Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Na yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 +SM +doświadczenie +ogarnięty Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 za okresem próbnym :V 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Może być TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Wielkie TAK. Ten człowiek to złoto.. cudowny admin, cudowna osoba PS. Pij ze mną kompot plox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi