Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga

Udostępnij

Studziak

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:Studziak
Nick oskarżonego:Multi

Serwer: JB
Opis sytuacji: Multi ustawił sobie na avatar moje zdjęcie z FB i zaczął mowić że to on z dzieciństwo itp. a z tego co wiem istnieje coś takiego jak RODO 

Spoiler

Ogólne rozporządzenie o ochronie danych, inaczej rozporządzenie o ochronie danych osobowych, RODO (ang. General Data Protection Regulation, GDPR) – rozporządzenie unijne, zawierające przepisy o ochronie osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych oraz przepisy o swobodnym przepływie danych osobowych.

i nie życze sobie żeby ktoś się pode mnie podszywał. Za takie rzeczy można płacić karę pieniężną, ale wole tego uniknąć i rozwiązać to w inny sposób)

Serwer: JB
Dowody:demko o godzinie ok. 21:00 mapa: jb_spy_vs_spy_beta7 i w formie graficznej:

IUBGu9I.jpgYj7VlTN.png

Mój profil na FB:

sN5zqO6.png

Jeśli była by potrzebna weryfikacja proszę się zgłosić na pw na forum (dla rang wyższych) 

• Smutne. 1

Rodo nie obowiązuje w ten sposób. 

Facebook to portal społecznościowy dostępny dla każdego. Jeśli wrzucisz tam swoje zdjęcie, to ktoś może nawet sobie je wydrukować i powiesic w oknie, żeby każdy widział.

@edit
Ja tylko chce sprostować, wiem, że skarga mnie nie dotyczy, ale nie każdy musi znać standardy facebooka i polskie prawo :)

Edytowane przez SebOwieczka arenaskilla.pl
  • Lubię to! 1
  • Haha! 2

Teraz, SebOwieczka arenaskilla.pl napisał:

Facebook to portal społecznościowy dostępny dla każdego. Jeśli wrzucisz tam swoje zdjęcie, to ktoś może nawet sobie je wydrukować i powiesic w oknie, żeby każdy widział.

1. skarga nie dotyczy ciebie 

2. podszywa się pode mnie (mówi że to on za młodych lat itp. , a następnie wszyscy mówią że wiadomo że to ja)

• Haha! 2

Teraz, SebOwieczka arenaskilla.pl napisał:

ale na arenie już obowiązuje, więc panie "adminie JB" przeczytaj regulaminy a dopiero potem się wypowiadaj w tegu typu tematach pozdrawiam :*

Skarga jak najbardziej ma sens, multi niby taki pokorny itp, a łamie prawo (nie tylko areny skilla, ale też RODO) pozdrawiam szanownego pana z ubt

• Lubię to! 2
  • WOW MEGA! 1
  • Haha! 2
Nic nie wnosisz do tematu. Spam.

Przez raven,

W takim razie jeśli nawołujemy się na RODO to -  Robienie bindów z Paulą i śmianie się że jest atenczujszką + obrażanie jej ajaj hmm 

Potwierdzam powiedziałem sobie że to ja z dziecięcych lat lecz w demku widać nutkę sarkazmu jeśli ktoś ma więcej niż 10iq wyczuje ją na kilometry. 

Facebook jeśli zamieszczasz zdjęcia publicznie więc można jej użyć ;) 

@ tos1ek, @ Deshayierezapraszam do wypowiedzenia się w sprawie Pauli :))) 

Edytowane przez Multi
  • Smutne. 1

30 minut temu, Multi napisał:

W takim razie jeśli nawołujemy się na RODO to -  Robienie bindów z Paulą i śmianie się że jest atenczujszką + obrażanie jej ajaj hmm 

Potwierdzam powiedziałem sobie że to ja z dziecięcych lat lecz w demku widać nutkę sarkazmu jeśli ktoś ma więcej niż 10iq wyczuje ją na kilometry. 

Facebook jeśli zamieszczasz zdjęcia publicznie więc można jej użyć ;) 

@ tos1ek, @ Deshayierezapraszam do wypowiedzenia się w sprawie Pauli :))) 

Ciekawe masz informacje z tymi bindami, nie on je robił, nawet ich nie puszczał, a skoro mówisz o sarkazmie to samo można powiedzieć o Pauli, a ustawianie jego zdjecia jest po prostu w celu upokorzenia go, zachowanie na poziomie 10 latka..

• Lubię to! 3

1 minutę temu, Multi napisał:

Proszę cię Proto wasz przyjaciel @Koncuinteligent wbił i powiedział że nagrywali bindy na Paule :)) a dla demonstracji zaczynał je puszczać a może to potwierdzić @ Siedem dni, @Mikrusik , @RUMUN Andrzej, @ SK4N3R, @ Michu!

Skarga o studziaku a ty nagle z koncem wyjeżdżasz :PepeSuicide:

Pokemonie co dostał UBT i uważa, że jest pępkiem areny.

Może wbiłem, może nie, dowód?Świadkowie, też mogę podać ponad 10 osób i napisać, że obrażałeś, oni to potwierdzą i co?I ma być przyjęta?

A i mówię, nic nie mówiłem, tylko wbiłem pogadać, bindów też nie puściłem.

Edytowane przez Koncu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności