Studziak Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Nick:Studziak Nick oskarżonego:Multi Serwer: JB Opis sytuacji: Multi ustawił sobie na avatar moje zdjęcie z FB i zaczął mowić że to on z dzieciństwo itp. a z tego co wiem istnieje coś takiego jak RODO Spoiler Ogólne rozporządzenie o ochronie danych, inaczej rozporządzenie o ochronie danych osobowych, RODO (ang. General Data Protection Regulation, GDPR) – rozporządzenie unijne, zawierające przepisy o ochronie osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych oraz przepisy o swobodnym przepływie danych osobowych. i nie życze sobie żeby ktoś się pode mnie podszywał. Za takie rzeczy można płacić karę pieniężną, ale wole tego uniknąć i rozwiązać to w inny sposób) Serwer: JB Dowody:demko o godzinie ok. 21:00 mapa: jb_spy_vs_spy_beta7 i w formie graficznej: Mój profil na FB: Jeśli była by potrzebna weryfikacja proszę się zgłosić na pw na forum (dla rang wyższych) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 (edytowane) Rodo nie obowiązuje w ten sposób. Facebook to portal społecznościowy dostępny dla każdego. Jeśli wrzucisz tam swoje zdjęcie, to ktoś może nawet sobie je wydrukować i powiesic w oknie, żeby każdy widział. @edit Ja tylko chce sprostować, wiem, że skarga mnie nie dotyczy, ale nie każdy musi znać standardy facebooka i polskie prawo Edytowane 9 Kwietnia 2019 przez SebOwieczka arenaskilla.pl 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Teraz, SebOwieczka arenaskilla.pl napisał: Rodo nie obowiązuje w ten sposób. Facebook to portal społecznościowy dostępny dla każdego. Jeśli wrzucisz tam swoje zdjęcie, to ktoś może nawet sobie je wydrukować i powiesic w oknie, żeby każdy widział. 1. skarga nie dotyczy ciebie 2. podszywa się pode mnie (mówi że to on za młodych lat itp. , a następnie wszyscy mówią że wiadomo że to ja) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Teraz, SebOwieczka arenaskilla.pl napisał: Rodo nie obowiązuje w ten sposób. Facebook to portal społecznościowy dostępny dla każdego. Jeśli wrzucisz tam swoje zdjęcie, to ktoś może nawet sobie je wydrukować i powiesic w oknie, żeby każdy widział. ale na arenie już obowiązuje, więc panie "adminie JB" przeczytaj regulaminy a dopiero potem się wypowiadaj w tegu typu tematach pozdrawiam Skarga jak najbardziej ma sens, multi niby taki pokorny itp, a łamie prawo (nie tylko areny skilla, ale też RODO) pozdrawiam szanownego pana z ubt 2 1 2 Nic nie wnosisz do tematu. Spam. Przez raven, 9 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 (edytowane) W takim razie jeśli nawołujemy się na RODO to - Robienie bindów z Paulą i śmianie się że jest atenczujszką + obrażanie jej ajaj hmm Potwierdzam powiedziałem sobie że to ja z dziecięcych lat lecz w demku widać nutkę sarkazmu jeśli ktoś ma więcej niż 10iq wyczuje ją na kilometry. Facebook jeśli zamieszczasz zdjęcia publicznie więc można jej użyć @ tos1ek, @ Deshayierezapraszam do wypowiedzenia się w sprawie Pauli :))) Edytowane 9 Kwietnia 2019 przez Multi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RealGangstaSht Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Studziak pal gume 1 1 1 2 Spam. Przez raven, 9 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protohype Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 30 minut temu, Multi napisał: W takim razie jeśli nawołujemy się na RODO to - Robienie bindów z Paulą i śmianie się że jest atenczujszką + obrażanie jej ajaj hmm Potwierdzam powiedziałem sobie że to ja z dziecięcych lat lecz w demku widać nutkę sarkazmu jeśli ktoś ma więcej niż 10iq wyczuje ją na kilometry. Facebook jeśli zamieszczasz zdjęcia publicznie więc można jej użyć @ tos1ek, @ Deshayierezapraszam do wypowiedzenia się w sprawie Pauli :))) Ciekawe masz informacje z tymi bindami, nie on je robił, nawet ich nie puszczał, a skoro mówisz o sarkazmie to samo można powiedzieć o Pauli, a ustawianie jego zdjecia jest po prostu w celu upokorzenia go, zachowanie na poziomie 10 latka.. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Potwierdzam to co mówi Protohype studziak nie miał nic wspólnego z bindami nawet ich na kompie niema. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Proszę cię Proto wasz przyjaciel @Koncuinteligent wbił i powiedział że nagrywali bindy na Paule :)) a dla demonstracji zaczynał je puszczać a może to potwierdzić @ Siedem dni, @Mikrusik , @RUMUN Andrzej, @ SK4N3R, @ Michu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 (edytowane) Multi, koncu to nie nasz przyjaciel tylko de*il. Edytowane 9 Kwietnia 2019 przez TiFu 1 Nic nie wnosisz wartościowego do skargi. Spam. Przez raven, 9 Kwietnia 2019, edytowane 9 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protohype Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 1 minutę temu, Multi napisał: Proszę cię Proto wasz przyjaciel @Koncuinteligent wbił i powiedział że nagrywali bindy na Paule :)) a dla demonstracji zaczynał je puszczać a może to potwierdzić @ Siedem dni, @Mikrusik , @RUMUN Andrzej, @ SK4N3R, @ Michu! Skarga o studziaku a ty nagle z koncem wyjeżdżasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 (edytowane) Pokemonie co dostał UBT i uważa, że jest pępkiem areny. Może wbiłem, może nie, dowód?Świadkowie, też mogę podać ponad 10 osób i napisać, że obrażałeś, oni to potwierdzą i co?I ma być przyjęta? A i mówię, nic nie mówiłem, tylko wbiłem pogadać, bindów też nie puściłem. Edytowane 9 Kwietnia 2019 przez Koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 RODO obowiązuje wówczas kiedy twoje zdjęcia mają być umieszczane np. galeriach fotograficznych, portfoliach bądź w momencie, kiedy mają być wykorzystywane w celach marketingowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi