7days Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Konkurs na najbardziej kreatywne zdjęcie!Jedyne co musisz zrobić to wstawić zdjęcie w komentarzu jak przygotowujesz się do/spędzasz świąteczny czas/sylwestra. Nagrody to kolejno: 1. Skin ~60pln + Usługa warta 50pln*; Spoiler USP-S (pamiątka) | Anolis pomarańczowy - lekkie zużycie (60pln - patrz naklejki) 2. Skin ~10pln + Usługa warta 50pln*; Spoiler AWP | Mortis 3. Usługa warta 35pln** Wyróżnienia (może być nieograniczona ilość): Usługa warta 15pln***Najciekawsze zdjęcia będzie wybierać jury składające się z @ Pawel @ 7days @ xdar1uNqq @ Tomgra @ asaso . Organizatorami konkursu są @ 7days i @ Pawel . Zasad tu zbytnio nie trzeba, jedyne co to róbcie wszystko z dobrym smakiem :]. Konkurs kończy się 03.01 o godzinie 23:59 (temat się automatycznie zablokuje). * - VIP 365 Dni, SVIP 180 Dni, 100k Waluty serwerowej** - VIP 180 Dni, SVIP 90 Dni, 63k Waluty serwerowej *** - VIP 30 Dni, SVIP 20 Dni, 25k Waluty serwerowej Nagrody NIE podlegają pod świąteczną promocję. 6 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ravii Opublikowano 18 Grudnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Dobra konkursik idealny dla szefa W sobotę 17.12.2022 robiłem z moją baba pierniki świąteczne do niej i do mnie tak więc przedstawię proces pierdolenia się z tym 1. stary robi ciasto (oczywix potrzeba 100g masła ale baba zapomniała cóż zdarza się) walka z tym +/- 10min (zdj jak robię tak to ja) 2. wypiliśmy do tego winiacza żeby mieć jak zrobić ciasto ogólnie śmiesznie było bo napieprzałem młotkiem by to rozwałkować pozdro 3. ogólnie to mieliśmy tylko jeden wzór więc reszte tam se pobocznie robiliśmy (kutasa zjedliśmy i to A w kółku). 4. takie nam wyszły, w piekarniku ciasto siedziało 10 minutek fajnie było pozdrawiam. 5. pierniczki które zrobiliśmy do jedzonka dla sb (nie dekorowaliśmy bo chemia w chuj) jeśli chodzi o kształty to były : Ciastek (mój syn), Choineczka, jednorożec, serduszka, kutasy, figury geometryczne, kółeczka z jakiś wzorkami (srednio pamietam bo %) i jeszcze jakieś. 6. Zdjęcie bonusowe stary z Ciastkiem. Ogólnie zajebista zabawa, polecam każdemu pozdrawiam zdjęcia osób które udekorowały choinkę xd. piosenki jakie nam towarzyszyły : 5 8 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Świąteczne, bo why not Pozdro od kitku Kreatywny przytulas Pozdro w mediaku no kreatywne w ciul Ja z alkoholem? nigdy ale mam esse 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 30 Grudnia 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Nie wiem czy do końca mogę, skoro jestem wymieniony jako jedna z osób oceniających, ale who cares. Przygotowania do sylwestra, jeżeli chodzi o asoryment, ale i tak nie wszystko jest na fotografii: Spoiler Mogę pokazać, na razie, pokazać jak wygląda obecnie miejsce, w którym się odbędzie: Spoiler 321534863_6157746104259285_4903385791692653996_n.mp4 Jak nie przepije pamięci to może i wstawie jak wygląda efekt końcowy przygotowania salki, aczkolwiek rok temu wyglądała tak: Spoiler 320267703_5818768571572051_43639104864161310_n.mp4 Ten no, co twarzy nie wrzucę i skromna kolekcja, ale macie w bonusie poradnik jak otworzyć piwo o piwo, w ramach przygotowań do sylwestra: Spoiler 322543135_5651503418220744_1290082166348352361_n.mp4 Zima zaskoczyła kierowców.... Spoiler No to co, szczęśliwego panowie. Spoiler 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 To ten jak zawsze ja spóźniony, ale w zamian rzucę szybkie storytime. 21.12.2023 złapało mnie takie choróbsko, ze 40 stopni gorączki i zatoki takie zatkane że szok. Także w te święta jedyne do czego się przydałem to ubieranie choinki i pierniczki. Tutaj piękna fota choineczki: Spoiler No a tutaj zostawiam to, co robiłem przez większość czasu będąc chorym, czyli 3 sezony egzorcysty :D. Spoiler Tutaj piękny pierwszy dzień świąt i rodzinna zabawa(Razem wyszło nas 80 osób): Spoiler A tutaj nasza piątka(Ja, siostra, szwagier, mama i tato): Spoiler A tutaj fota brata ciotecznego, który o 22 wyciągnął przy naszym stole bimberek: Spoiler Na szczęście woda ognista uratowała, a choróbsko przeszło. Więc wszedł sylwester i w imprezę poszedłem jak zły(Prawie). Tutaj sam początek poranek i dobre picie: Spoiler No a potem już przejście do kawalerki i impreza w najlepsze. Generalnie fot dużo nie mam, ale o 24 złapaliśmy się z randomową ekipą, i razem zrobiliśmy szybką fotkę: Spoiler Później się okazało, że goście nagrywają na youtubie i robią przy tym generalnie naprawdę niezłe wyświetlenia, nie patrząc na poziom : Spoiler No i to generalnie chyba tyle, niestety czasu było na tyle mało, że fotek nie ma prawie wcale, ale wspomnień zostało co nie miara. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Jury konkursu ograniczyło się do @ asaso , @ 7days oraz @ Tomgra , ponieważ @ xdar1uNqq , który początkowo miał oceniać prace, wziął udział w konkursie.Wyniki prezentują się następująco: @ ravii 26/30 (1. Miejsce)@ Matysiak 25,5/30 (2 miejsce)@ Sadystka 21,5/30 (3 miejsce)@ xdar1uNqq 19/30 (4 miejsce)Jury konkursu pragnie wyróżnić pracę xdar1uNqq, któremu niestety nie udało się osiągnąć podium. Po odbiór nagród należy zgłosić się do @ Pawel w prywatnej wiadomości. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi