MrWhite Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Nick: Mati ◕◕ Imię: Mateusz Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać global admina?: Ostatni zacząłem grać na większej ilości serwerów (retake, JB, awp, i czasami wejdę na 3maps i oczywiście w mniejszej ilości na innych serwerach) Wydaje mi się, że jestem osobą zaufaną i nie mam żadnych konfliktów. Doświadczenie w adminowaniu: byłem już kilka razy adminem na JB i raz na serwerze 3maps. Jak długo gram w CS:GO?: 2300h nie pamiętam ile lat. Ile czasu poświęcam forum dziennie: Posiadam UBT więc muszę często przebywać na forum. Link GT: Surf, Surf, Retake, Retake#2, JB, JB, JB, Znajomość SM: 4/10 Link do profilu steam: STEAM Mikrofon: Tak Kontakt: Steam, Forum, Ts3 (arenaskilla.pl ale rzadko) Tak wiem aktywność na serwerach nie powala, ale to się na pewno poprawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeZoLeG152 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Można dac szanse mateuszkowi Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Dobry kandydat NA TAK!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Tam gdzie masz linki 2x"Surf" to podałeś GT z AWP Zobaczymy jak się sprawdzisz TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Oczywiście że na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Na tak, bo ogarnia. ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 +wiek +doświadczenie +SM Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Na TAK spoko mordeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Napisz do Właścicieli Sieci, podając odpowiednie informacje(link do profilu Steam, link do podania). Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi