VexSo Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Propozycja: Dodanie systemu ekip Treść: Cześć. Mam pewien pomysł na urozmaicenie gry na serwerze dodając system ekip. W założeniu system ekip bazowałby na zasadach gangów jakie znamy z JB. Oczywiście już tłumaczę jakby miało to wyglądać. Wiem, że słowo "gangi" w kwestii serwera OM mogło wstrząsnąć wieloma osobami które to czytają, lecz chodzi mi o to, aby system tylko i wyłącznie bazował na podstawach jakie znamy z JB. System ten ma dawać o sobie znać TYLKO I WYŁĄCZNIE w TOP'ce i satystykach, oraz nie ma on na celu ułatwiania rozgrywki!!! Nie byłoby możliwości zakupu za jakieś punkty ułatwień (np, strzykawek itp) Ma to na celu czyste urozmaicenie rozgrywki i ewentualnie byłoby alternatywą do stworzenia w przyszłości konkursu na "TOP EKIP". Przykładowe podstawowe informacje: - brak jakichkolwiek udogodnień/ulepszeń, które mają wpływ na rozgrywkę - w tabeli przed nickiem widniałby tag ekipy (tak jak ma się to na JB) - ekipa może mieć przykładowo 6 osób MAX - !top ekip (Wyświetla top ekip na serwerze) - system założyciela/zarządcy ekipy Możliwości zarządcy/szefa: - Dodawanie/Usuwanie graczy do/z ekipy - zmiana tag'u ekipy - możliwość nadania wiceszefa - usunięcie ekipy Sam pomysł to na razie tylko luźna propka. Wpadło mi coś takiego do głowy więc pomyślałem, żeby się tym podzielić. Wydaje mi się, że lepiej zaproponować nawet coś głupiego niż komentować i narzekać na osoby "wyżej", że nic nie robią, wszystko jest sadge, zero rozwoju, nowości, pomysłów i cały świat do bani. Jeszcze raz podkreślam, że jest to propozycja w 100% luźna i oczywiście liczę się z możliwością odrzucenia. Dajcie znać co myślicie. Pozdro 👊🏻 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmajkel Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 5 Października 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Były już podobne propozycje i były one z buta odrzucane. W tej twojej propozycji ekipy są zupełnie bezużyteczne, zapraszam do robienia własnych grup Steam i wybierania ich tagu. Wydaje mi się, że większość osób tak nie tryharduje po topkę, więc dla samej topki ekip wprowadzanie tego nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 jakby mozna bylo za jakies punkty ulepszac lvl ekipy zeby dawaly cos(bardzo malo np. dodatkowy losowy granat co runde,defuse,150$wiecej) to tak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 5 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 11 minut temu, Tomgra napisał: W tej twojej propozycji ekipy są zupełnie bezużyteczne, zapraszam do robienia własnych grup Steam i wybierania ich tagu. Wydaje mi się, że większość osób tak nie tryharduje po topkę, więc dla samej topki ekip wprowadzanie tego nie ma sensu. Właśnie chodzi o to, żeby gracze na serwerze nie musieli robić grupki na steam, tylko po to żeby sobie grać z innym tag'iem na serwerze. To ma być UROZMAICENIE, nie tryhardowanie po wbijanie śmiesznej topki.... 6 minut temu, Diamont napisał: za jakies punkty ulepszac lvl ekipy zeby dawaly cos Chodzi mi też oto żeby nie przenosić DR'ek, JB, serwerów tym podobnych na OM. Uważam że kupowanie bonusów oraz ulepszeń może słabo wpłynąć na grę na serwerze, a nie w tym rzecz. Są zapewne osoby które zaczęłyby tryhardować jak to napisał pan wyżej tylko po to, żeby dostawać za to bonusy. Co prawda jakiś losowy granat lub 150/200$ więcej, by raczej nikomu nie zaszkodziło ale tak jak już mówię, nie w tym rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 na tak, czemu nie tbh takie klany dla urozmaicenia po prostu 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 9 godzin temu, Tomgra napisał: Były już podobne propozycje i były one z buta odrzucane. W tej twojej propozycji ekipy są zupełnie bezużyteczne, zapraszam do robienia własnych grup Steam i wybierania ich tagu. Wydaje mi się, że większość osób tak nie tryharduje po topkę, więc dla samej topki ekip wprowadzanie tego nie ma sensu. nie grasz na serwerze i tak cie to boli że to dodadzą xddd Na Tak fajny pomysł 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Jak najbardziej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 6 Listopada 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Propozycja odrzucona Twoja propozycja nie przykuła naszej uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi