DOMINO Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Nick: DOMINO Wiek: 24 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Miałem/mam admina przez jakiś czas na HNS, i innych serwerach hns, grałem też "trochę" na serwerach cod mod i dobrze "ogarniam" ten tryb Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) 4 lata, ok 2500h Jak długo gram w CS:GO?: 8lat, ponad 7000 h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 6-12/15-22 (zależy od tygodnia) Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/DOMINO/54.37.143.66:27015/ Znajomość SM: (Skala określona w poniżej) 7/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/JACKBOND/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Na Tak +ogar +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 +wiek +doświadczenie Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Na Tak +wiek +doświadczenie +pomocny +miły +grubas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Na tak + nie ma kija w dupie +często widoczny +nie gra jak @ Biolasek ez klasami +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 tak +doświadczenie -spoceniec +ogarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnergicPower2800 Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Na tak -pomocny -doswiadczony -boss w SM -miły jeszcze tylko mutacja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 tak miły człowiek dosiwadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 11 godzin temu, kacperk49 napisał: +nie gra jak @ Biolasek ez klasami przecie on main infiltrator xD +wiek +ogarniecie na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 (edytowane) Pewnie że TAK +SM +doświadczenie +potrzeba tam adminów, a taki ogar z pewnością nie zaszkodzi + wiek + ostatnia aktywność Edytowane 3 Października 2022 przez VexSo orto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamp Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Podanie przyjęte Napisz do Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Opiekuna Serwera, to zwróć się do Pawel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi