NTM Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 (edytowane) Propozycja to: Dodanie nowej Rangi "Global Admin" Treść: Dodanie nowej rangi "Global Admin". Owa ranga miałaby dostęp do uprawnień admina na każdym serwerze. Musi być to zaufana osoba, więc proponuje Wymagania: Aplikant musi mieć co najmniej 16 skończonych lat. Aplikant musi mieć co najmniej 200 postów na Forum. Aplikant musi aktywnie uczestniczyć w życiu Forum. Aplikant musi posiadać wiedzę (w skali znajomości SM*) na poziomie co najmniej 4/10. Aplikant musi aktywnie grać na serwerach AS. Aplikant musi mieć duży staż w byciu Administratorem (Minimum 3 serwery na, których był adminem) Edytowane 5 Kwietnia 2019 przez NTM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 dobry pomysł jestem za! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigo Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Jestem za , tylko wtedy wiekszę wymagania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Przecież to jest druga propozycja o tym samym, ehh. Jestem na tak, tylko bez tego ostatniego wymagania, bo wyklucza wiele osób nadających się do tego. EDIT. W sumie po przemyśleniu nie wiem, kto miałby pełnić tą rolę, jestem na nie, bo za dużo roboty i zbyt mało efektów z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Moim zdaniem wymagania które podałeś to i tak za mało. Na arenie jest kilka zaufanych osób, które mogłyby pełnić taką funkcje. Ja jestem na tak, serwery na których brakuje lub nie ma adminów chociaż trochę na tym skorzystają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Można zobaczyć czy coś z tego wyjdzie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Szczerze to jest ch*jowy pomysł... Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Już o tym pisałem nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 multi admin, global admin, to moze jeszcze ranga ktora ma dostep do wszystkiego na forum i serwerze? Ooo i trzeba bedzie miec tylko 200 postow zeby zlozyc na nia podanie!!! na nie, bezsens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Niee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Jestem Na NIE (Chyba) nie ma na razie osoby której mogli by tak zaufac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Co? Na co ci to. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Na tak ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Propozycja została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi