raven Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Propozycja to: Zmiany w modelach, usunięcie kilku nieużywanych. Treść: Tak jak powyżej. Poniżej przedstawiam listę modeli do usunięcia oraz zmian w cenach i nazwach. 1. Zmiana nazwy modelu SVIP z Isaac Clarke na Darth Vader, bo model został zmieniony już dawno temu, a nazwa została oraz Natalie - Dziewczyna Mikołaja na: Natalie, aby było prościej i estetyczniej to wyglądało w menu. 2. Usunięcie nieużywanych i słabo zrobionych modeli: LUX Ice, Zoey, Spiderman (zwykły, nie 2), Hatsune Miku Sea, Goku, Neptune, Ekko, Tracer, Ezio, Nanosuit, SuperMan, Jason Voorhees, Thanos. 3. Zmiana nazwy Spiderman 2 na Spiderman, w związku z usunięciem opisanym powyżej. 4. Dodanie w zamian za któryś z powyższych modelu: Girl IA, poniżej podgląd: Nazwa: Girl IA Cena: 25.000 fajek Link: https://gamebanana.com/skins/169417 Podgląd: 5. Zmiana cen: Joker 30.000 -> 25.000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Na tak lecz ten model taki sobie :cc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 na tak, ale zamiast podmiany modeli bardziej zwrot fajeczek @edit moze taki jeszcze https://gamebanana.com/skins/169493 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Wszystko git model tez nawet lepszy od darth vader Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 (edytowane) Jestem na tak. Tylko zamiast tego modelu można wgrać ten drugi z tej paczki: https://gamebanana.com/skins/159479 Spoiler Byłby on za 20k fajeczek Edytowane 3 Kwietnia 2019 przez Deshayiere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 1. Mnie dalej ciekawi, dlaczego jeszcze tego nie zmieniono. 2. Osoby, posiadające dane modele otrzymują zwrot fajek za nie. I do usunięcia dodać harley queen, którą sam posiadam, jednakże jest ona niezbyt ładna. 3. Oczywiście, bo po co ta "2", gdy nie ma wersji "1" danego modelu. 4. Kolejne anime, jednakże nie jest zły. Ma on rączki czy nie, bo mnie to ciekawi. Cena przyzwoita, jednakże może być ona zwiększona nawet do 30k. 5. Zmiana cen nie powinna być zmieniona według mnie, ponieważ kilka osób napewno zbierała na dany model tyle fajek i nie po to by zmieniono jego cenę na niższą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Kozacki jest ❤️ Jestem na TAK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Usunąłem kilka, fajki zostały zwrócone. Jeżeli komuś się zbugowało(był wtedy na serwerze), to do @ Yamakashi. Oprócz tego nowe modele dodaje Opiekun serwera. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 jestem na tak!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 @ raveNprzypomnij mi wieczorem ,żeby zmienił cenę Girl IA. Cen Jokera została zmieniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi