Skocz do zawartości

[Przyjęta] Usunięcie kilku i zmiany w modelach. [JB]

Udostępnij

raven

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to: Zmiany w modelach, usunięcie kilku nieużywanych.

Treść: Tak jak powyżej. Poniżej przedstawiam listę modeli do usunięcia oraz zmian w cenach i nazwach.

1. Zmiana nazwy modelu SVIP z Isaac Clarke na Darth Vader, bo model został zmieniony już dawno temu, a nazwa została oraz Natalie - Dziewczyna Mikołaja na: Natalie, aby było prościej i estetyczniej to wyglądało w menu.

2. Usunięcie nieużywanych i słabo zrobionych modeli: LUX Ice, Zoey, Spiderman (zwykły, nie 2), Hatsune Miku Sea, Goku, Neptune, Ekko, Tracer, Ezio, Nanosuit, SuperMan, Jason Voorhees, Thanos.

3. Zmiana nazwy Spiderman 2 na Spiderman, w związku z usunięciem opisanym powyżej.

4. Dodanie w zamian za któryś z powyższych modelu: Girl IA, poniżej podgląd:

Nazwa: Girl IA

Cena: 25.000 fajek

Link: https://gamebanana.com/skins/169417

Podgląd:

eXT4YsW.png

Jdk7Vm3.png

HX8Ussr.png

5. Zmiana cen:

Joker 30.000 -> 25.000

1. Mnie dalej ciekawi, dlaczego jeszcze tego nie zmieniono. :yes:

2. Osoby, posiadające dane modele otrzymują zwrot fajek za nie. I do usunięcia dodać harley queen, którą sam posiadam, jednakże jest ona niezbyt ładna. :yes:

3. Oczywiście, bo po co ta "2", gdy nie ma wersji "1" danego modelu. :yes:

4. Kolejne anime, jednakże nie jest zły. Ma on rączki czy nie, bo mnie to ciekawi. Cena przyzwoita, jednakże może być ona zwiększona nawet do 30k. :yes:

5. Zmiana cen nie powinna być zmieniona według mnie, ponieważ kilka osób napewno zbierała na dany model tyle fajek i nie po to by zmieniono jego cenę na niższą. :no:

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności