Janek_ Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Propozycja to: Dodanie większej ilosci emotek do reagowania na posty Treść: proponuje dodac wiecej emotek na reagowanie na posty, narazie jest tylko 6, wieksza ilosc mogla byc urozmaicic wyrazanie swojej opinii na temat posta Spoiler Np. tutaj mozna by bylo zareagowac na wiadomosc jasioka tak: 🤓 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Osobiście nie przesadzałbym z ilością różnych reakcji, jeśli miałyby być dodawane, to fajnie by było, gdyby w miarę pasowały stylem do już istniejących emotek. Samemu chętnie bym zobaczył "Haha!" w wersji nie dodającej punktów reputacji - czegoś w stylu pepegi albo kekw, służącego do śmiania się z forumowej głupoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 ehhh jestem na tak ale jakby to tak dzialalo ze mozna sobie wpisac jakakolwiek emotke jako reakcje tak jak na discordzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Na nowym szablonie będziecie mieli do rozdania takie reakcje jak: Lubię to Haha Wow mega Kocham to WTF Wrr Przykro mi Ikony emotek również się zmienią, osobiście uważam, że jest to wystarczająco dużo. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 przydalo by sie jeszcze + TAK + NIE albo cos podobnego, bylo by fajne do jakis podań propozycji itp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Przy większej ilości emotek, system reputacji nie miałby większego sensu. PS. z wypisanych przez Pawła reakcji- dodałbym jeszcze "dislike/ nie lubię tego", aby mieć podgląd użytkowników, co oni uważają na dany temat (tak jak Australia napisał). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Jestem na tak chociaz mi to wiekszej roznicy nie robi ale jak duzo osob chce why not ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 28 minut temu, SK4N3R napisał: PS. z wypisanych przez Pawła reakcji- dodałbym jeszcze "dislike/ nie lubię tego", aby mieć podgląd użytkowników, co oni uważają na dany temat (tak jak Australia napisał). Ototto jestem na tak i dislike bedzie op 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalpeR Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 16 Listopada 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Propozycja odrzucona Twoja propozycja nie przykuła naszej uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi