bulimek Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/blumeknatracku/ Link do steam oskarżonego: nie mam Nick oskarżonego: piko Opis sytuacji: no to co piko no nie potrafi chyba za dobrze wymierzać sprawiedliwość bo tak jak pisalem w odwolaniu nie ma tam nic z mojej strony na ctbana XD nie napisal nic w odwolaniu, chyba czekal az sie skonczy XD troche yikes Xbon jak zawsze dobre decyzje podejmujesz, oby tak dalej XD Serwer: jb Data i godzina zdarzenia: nizej Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) demko jb_clouds_final5 GODZINA 21:32 ja czas podalem przynajmniej nie to co admin nadajacy mi 2 Nazwy tematów powinny określać ich treść (zmieniłem) Przez Tomgra, 28 Maja 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 (edytowane) wielka potezna niesmowita odpowdziedz niespełnionego ziomka 13:53 blumek przeszkadza ttkowi na zabiewie kill day 15 blumek kampi w/ w okolicy gun roma 18:8 blumek bawi sie po ct, niechcaco obija ttka. 18:53 blumek robi spec fk na lordzie" @ xBonio Spoiler "nie napisal nic w odwolaniu, chyba czekal az sie skonczy XD troche yikes" niestety wrocilem po 23 na chate, mocno spizgany ledwie co byłem w stanie przeczyac twoje odwoanie a co dopiero rozpiske robic. Edytowane 25 Maja 2022 przez DjPiko 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 25 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 (edytowane) Nauka taryfikatora oraz regulaminu z blumkiem zapraszamy:) 13:53 - stoje na glowie lordowi przez 2s na zabawie - kara za to mysle ze 30min za przeszkadzanie w zabawie max ale co ja tam wiem 15:00 - stoje na grze max 50s, troche mi sie przysnęło mysle ze na upartego tez mozna by było wyciagnąć te 30min 18:08 - niechcący kliknałem mouse1 i obiłem flobaka po czym dałem mu heala i przeprosiłem /czy ja wiem czy powinno byc to liczone do kary? XD gdyby sie uprzeć tak jak to piko chyba lubi to tez 30 max filmik - 18:53 - teraz najlepsze XD doskonale pokazuje wielkie doswiadczenie w ogladaniu demek oraz poteznie dobry wzrok. Panie DjPiko to nie był specfk, poniewaz osoba którą zabiłem miala pistolet czyli oznake buntu inaczej mowiąc. tez pozwole sobie dac filmika:) Podsumowując: poraz kolejny musze pogratulowac beniowi dobrej roboty ubt piko ewidentnie nie umie w demka ani w kalkulator sam bym sobie ctbana nie dał tymbardziej na 6hXD czuje sie pokrzywdzony oraz prosze o wyniesienie konsekwencji. pozdrawiam gorąco sory za taka se jakosc tych filmikow XD nie moja wina Edytowane 25 Maja 2022 przez blumek 1 to nie spec fk, wiec kara za długa nawet biorąc pod uwagę rzekome przeszkadzanie ttkowi, obicie i te zabawe jako ct ~dariun Przez SchMidT, 3 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 13:52-13:58 blumek wchodzi na głowę Lorda Lancelota, który próbuje zabić Lorda_ -przeciwnik nie widzi Lancelota, nie strzela do niego (generalnie nie za bardzo ogarnia), próbuje przejść na drugą część mapy. przeszkadzanie nie wpłynęło znacząco na przebieg rozgrywki do 15:00 blumek z GRa próbuje zabić zbuntowanego więźnia pod drzewem (Kayzer) 15:08 blumek z GRa zabija zbuntowanego więźnia (Agata z fiata) 15:08-15:28 blumek siedzi w GR 15:28 z drugiej mapy przychodzi zbuntowany gracz Ay, blumek do 15:39 z GRa próbuje go zabić 3 i 4 sytuacja dołączona w filmikach blumka [dodać można, że Lord Lancelot otrzymuje i chowa deagle'a (16:54-16:55)- nie ma więc mowy o braku świadomości posiadania broni/ przypadkowego podniesienia jej od innego więźnia] Podsumowując: blumek popełnił kilka wykroczeń, za które mógł otrzymać CT bana do 90 minut. [Nieogarnianie w drużynie Strażników - CTBan od 30 do 90 minut.] Cytat Zakaz przeszkadzania więźniom w zabawie przez klawiszy. [13:52-13:58] Klawisze nie mogą kampić w GunRoom'ie oraz jego obrębie. [15:08-15:28] Klawisze nie mogą okaleczać więźniów bez wyraźnego powodu, który określa regulamin serwera. [~18:08] Ja bym takiego bana nie dał ze względu na niską szkodliwość czynu i czysty sourcebans Blumka w 2022. DjPiko miał takie prawo i dał CT bana, nie mniej 6 godzin to zdecydowanie za dużo, biorąc pod uwagę to, że specjalnego FK tam nie było.@ xBonio 4 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 11 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 @ xBonio 3 SPAM Przez Terminator, 11 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Piko nie dawaja tak długich ctbanów. Skarga została przyjęta. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi