Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na UBT Piko

Udostępnij

bulimek

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/blumeknatracku/

Link do steam oskarżonego: nie mam

Nick oskarżonego: piko 
Opis sytuacji: no to co piko no nie potrafi chyba za dobrze wymierzać sprawiedliwość bo tak jak pisalem w odwolaniu nie ma tam nic z mojej strony na ctbana XD nie napisal nic w odwolaniu, chyba czekal az sie skonczy  XD troche yikes 

Xbon jak zawsze dobre decyzje podejmujesz, oby tak dalej XD
Serwer: jb

Data i godzina zdarzenia: nizej
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia)

image.png.1cd626cf150f91d4deda1ddd0ded36c8.png

demko jb_clouds_final5 GODZINA 21:32 ja czas podalem przynajmniej nie to co admin nadajacy mi ;)

• Haha! 2

Nazwy tematów powinny określać ich treść (zmieniłem)

Przez Tomgra,

wielka potezna niesmowita odpowdziedz niespełnionego ziomka 

13:53 blumek przeszkadza ttkowi  na zabiewie kill day 
15 blumek kampi w/ w okolicy gun roma 
18:8 blumek bawi sie po ct, niechcaco obija ttka.
18:53 blumek robi spec fk na lordzie"

@ xBonio

Spoiler

"nie napisal nic w odwolaniu, chyba czekal az sie skonczy  XD troche yikes"   niestety wrocilem po 23 na chate, mocno spizgany ledwie co byłem w stanie przeczyac twoje odwoanie a co dopiero rozpiske robic.

Edytowane przez DjPiko
  • Haha! 2

Nauka taryfikatora oraz regulaminu z blumkiem zapraszamy:)

13:53 - stoje na glowie lordowi przez 2s na zabawie  - kara za to mysle ze 30min za przeszkadzanie w zabawie max ale co ja tam wiem ;)

15:00 - stoje na grze max 50s, troche mi sie przysnęło mysle ze na upartego tez mozna by było wyciagnąć te 30min

18:08 - niechcący kliknałem mouse1 i obiłem flobaka po czym dałem mu heala i przeprosiłem /czy ja wiem czy powinno byc to liczone do kary? XD gdyby sie uprzeć tak jak to piko chyba lubi to tez 30 max

filmik - 

18:53 - teraz najlepsze XD doskonale pokazuje wielkie doswiadczenie w ogladaniu demek oraz poteznie dobry wzrok.

Panie DjPiko to nie był specfk, poniewaz osoba którą zabiłem miala pistolet czyli oznake buntu inaczej mowiąc. tez pozwole sobie dac filmika:)

Podsumowując: poraz kolejny musze pogratulowac beniowi dobrej roboty 

ubt piko ewidentnie nie umie w demka ani w kalkulator 

sam bym sobie ctbana nie dał tymbardziej na 6hXD czuje sie pokrzywdzony oraz prosze o wyniesienie konsekwencji.

pozdrawiam gorąco 

sory za taka se jakosc tych filmikow XD nie moja wina 

Edytowane przez blumek
  • Haha! 1

to nie spec fk, wiec kara za długa nawet biorąc pod uwagę rzekome przeszkadzanie ttkowi, obicie i te zabawe jako ct ~dariun

Przez SchMidT,

• Tomgra zmienił(a) tytuł na Skarga na UBT Piko

13:52-13:58 blumek wchodzi na głowę Lorda Lancelota, który próbuje zabić Lorda_
-przeciwnik nie widzi Lancelota, nie strzela do niego (generalnie nie za bardzo ogarnia), próbuje przejść na drugą część mapy. przeszkadzanie nie wpłynęło znacząco na przebieg rozgrywki

do 15:00 blumek z GRa próbuje zabić zbuntowanego więźnia pod drzewem (Kayzer)

15:08 blumek z GRa zabija zbuntowanego więźnia (Agata z fiata)
15:08-15:28 blumek siedzi w GR
15:28 z drugiej mapy przychodzi zbuntowany gracz Ay, blumek do 15:39 z GRa próbuje go zabić

3 i 4 sytuacja dołączona w filmikach blumka
[dodać można, że Lord Lancelot otrzymuje i chowa deagle'a (16:54-16:55)- nie ma więc mowy o braku świadomości posiadania broni/ przypadkowego podniesienia jej od innego więźnia]

Podsumowując: blumek popełnił kilka wykroczeń, za które mógł otrzymać CT bana do 90 minut. [Nieogarnianie w drużynie Strażników - CTBan od 30 do 90 minut.]

Cytat

Zakaz przeszkadzania więźniom w zabawie przez klawiszy. [13:52-13:58]

Klawisze nie mogą kampić w GunRoom'ie oraz jego obrębie. [15:08-15:28]

Klawisze nie mogą okaleczać więźniów bez wyraźnego powodu, który określa regulamin serwera. [~18:08]

Ja bym takiego bana nie dał ze względu na niską szkodliwość czynu i czysty sourcebans Blumka w 2022. DjPiko miał takie prawo i dał CT bana, nie mniej 6 godzin to zdecydowanie za dużo, biorąc pod uwagę to, że specjalnego FK tam nie było.

@ xBonio

• Lubię to! 4
  • WOW MEGA! 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności