Zer0Poru Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Nick:Zer0PoruWiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Gram na serwerze codziennie aktywnie. Zauważyłem że przydałby się kolejny admin ponieważ jest paru adminów naraz albo w ogóle ich niema a ja jestem cały czas aktywny na discordzie a na serwerze jestem codziennie po minimum 5h widać to było np na moim okresie próbnym miałem przewagę o ponad połowę godzin. Tak wiem nie poszło mi jakoś rewelacyjnie na okresie próbnym lecz nie było najgorzej. Chciałbym dostać kolejną szansę na zostanie adminem nie będę się jakoś bardzo rozpisywał ponieważ nikomu się tego nie będzie chciało czytać pewnie i tak połowa osób poza majorem tego nie przeczyta tyle ode mnie pozdrawiam Jak długo gram w CS:GO?: Ok.5lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: od godziny 14:45 do godziny 24 w tygodniu a w weekendy od 11/12 do 00/01Link GT: GT GT 2 Znajomość SM: 5/10Link do profilu Steam: Steam Mikrofon: Tak Mutacja głosu: TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Nitos daj mu ostatnią szansę - kolorki w podaniu jak masz takie dawać to weź w ogóle nie dawaj tych kolorów +Sm +Wiek +Aktywność Tak 1 Dodaje głos na tak (wnioskuje z tresci) Przez SchMidT, 8 Maja 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartecki Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Na tak +po okresie próbnym +mutacja +nie wkurza ludzi na serwerze tak jak Monster -podpierdalacz +/- cały czas gra w csa więc aktywność na +, życie na - 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Nie lmao -mental -lmao -grzechu better -ratio -nie umiałeś jako admin xd -info TS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Na tak! +wiek +mutacja +w miare sie poprawil +daje dobre info na ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Tak +Aktywność +Niema już kija 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Tak nawrocil się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 nie 30 minut temu, Novu napisał: +daje dobre info na ts ?????? -jak niby dajesz to "info na ts" to na nie -grzech better 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 (edytowane) Na nie xd ile razy się mam powtarzać -mental - nie ogar - dengu - random - kłamiesz z sm - jak "miałeś" admina nie potrafiłeś ogarnoc serwera xd - zachowanie - grzechu better Godzinę temu, Novu napisał: +daje dobre info na ts xd???? Edytowane 7 Maja 2022 przez Wrobel 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Na nie ostatnio commsy nie ogarniales admina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 spróbuj za jakieś 2 tygodnie może CI się uda 🤨 Nie - nie ogarniasz - żulisz fajki od jakiegoś versusa - grzech better than you 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Na Tak +sm +/- doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 (edytowane) Nie -mental -info ts Edytowane 8 Maja 2022 przez adiboo91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniohamulec Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Na nie -mental -dengu -nie ogarniasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Ta +aktywność +sm szanse można dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 No na tak +aktywny +spoko sm +zachowanie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi