Heniohamulec Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Nick: Heniohamulec Wiek: 15/16r Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ogólnie to chciałbym się przyczynić do dalszego rozwoju serwera a zauważyłem, że na serwerze dosyć często brakuje kogoś kto mógłby rozwiązać jakiś problem aktualnie panujący na serwerze (np. Gracz który w drużynie CT freekilluje wszystkich, albo nie posiada mikrofonu i blokuje możliwość prowadzenia gry innym użytkownikom). Jeśli chodzi o doświadczenie w zakresie bycia adminem serwera JB to posiadam w miarę duże, aczkolwiek też nie jest jakieś ogromne. Co do samego JB gram na tym trybie od 3-4lat była przerwa z 1rok lub 2.No co tu więcej mogę dodać, chce sprawdzić swoje siły w zakresie bycia adminem na tym Trybie Doświadczenie w adminowaniu: Admin 1vs1/Admin OnlyMirege Jak długo gram w CS:GO?: 4lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 15-24 czasami do 6 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Rifle] mobbyn/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[Rifle] Heniohamulec/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 6.5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Heniohamulec/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 9. Admin ma obowiązek posiadać na serwerze identyczny lub podobny nick do tego, który podał w podaniu. 10. Admin ma obowiązek posiadać na forum identyczną lub podobną nazwę użytkownika do nicku, który używa na serwerze. Przez Tomgra, 1 Maja 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watazka Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Na tak +Poczucie humoru +Brak kija w odbycie +Dojrzalosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zer0Poru Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 xD na nie -doswiadczenie -poczuty -kij 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Na nie -słaba psycha -dziecinne zachowanie i myślenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dedufka Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 tak nie siedze na JB i nie jestem w stanie ocenic twojego zachowania itp podanie wydaje sie git 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 W dniu 1.05.2022 o 20:48, dedufka napisał: tak nie siedze na JB i nie jestem w stanie ocenic twojego zachowania itp podanie wydaje sie git To nie pisz? Tak +czesto gra, w miare ogarnia ct -robi slabe strefy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 22 minuty temu, MiczuMily napisał: Na nie -słaba psycha -dziecinne zachowanie i myślenie na nie zachowanie slabe 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heryod Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Na nie Od ostatnich dwóch tygodni nie bywałem na serwerze, ale jak jeszcze byłem to zachowywałeś się nie tak jak przystaje na Admina. Kilka dni temu dostałeś gaga za obraza, jednak jak widzę nie zrozumiałeś żeby przestać bo raptem 20min później dostałeś mute z takiego samego powodu. Byłeś również zawsze chamski o czym pisałem pod poprzednim podaniem, jako prowadzący w ct zabijasz za najmniejsze przewinienia... (Jeżeli nawet już tak nie jest to i tak nie zmienia to mojego ogólnego zdania). 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 sorki sensik ale no na nie -sb -jak jeszcze mogłem grać xd to średnio się zachowywałeś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Tak mily gracz mk @ Wrobel Kox ogar Bo tak Krótko trzyma frajerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Na tak +sm +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartecki Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 na tak +nie placze +nie robi fk jak monster tyle wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 5 godzin temu, Zer0Poru napisał: xD na nie -doswiadczenie -poczuty -kij XD 4 godziny temu, MiczuMily napisał: Na nie -słaba psycha -dziecinne zachowanie i myślenie le grau a mad Według mnie twoje zachowanie się poprawiło, zacząłeś być strasznie cichy i przestałeś dążyć do niepotrzebnych konfliktów. A co do powodu heryoda to chłopie daj się bawić byli gorsi aplikanci od niego. Szczerze to skoro kiedyś Kokonek dostał szanse XD to i Henio na hamulcu ją może dostać. Dobra aktywność i ogarnia regulamin i CT. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 2 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Gdy 1 raz widziałem Cię na Jailu twoje zachowanie nie wyglądało zbyt dobrze. Prowokowałeś itd. Teraz jak widzę Cię na serwerze to nic a nic się nie odzywasz i nie widziałem Cię, abyś prowokował, wyzywał. Szczerze można dać szansę. Jestem na Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 3 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 +sm +/- wiek +/- zachowanie W dniu 1.05.2022 o 18:17, Heniohamulec napisał: Mutacja głosu: Tak Niech będzie że tak +aktywność Powiedzmy, że można dać szanse. Trzymajcie go krótko Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 3 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi