SchMidT Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zaleta: Swietnie sie z nim gada Wada: Mysli ze nie jestem smieszny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zaleta: ogarnięty Wada: zbyt spami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zaleta: Przyjemnie się z nim pisze/rozmawia Wada: Cały czas narzeka na swój komputer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zaleta: ogarnął się ;> Wada: duzo gadasz he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zaleta: fajnie strzela z awpki xD Wada: co runde kradnie awpke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 zaleta kozak wada chodzi do sklepu na 1g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 zaleta: Przeczytał ostatnio moją wiadomość wada: nie odpisał na moją ostatnią wiadomość 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesio Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zaleta: Robi najlepsze grafiki na świecie Wada: brak xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zaleta: Dobrze gra z AWPy Wada: Nie posiada gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zaleta: Slucha git muzyki Wada: Narzeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 zaleta: miły typ wada: poprawie moje błędy ortograficzne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 zaleta: kozak totalny. wada: amator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 zaleta: amator wada: amator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zaleta: młodszy xdxdxd wada: lepiej napisał ode mnie testy ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zaleta : Jest kochana Wada : Posiada takie humorki że mi przykro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 zaleta: dobry kumpel Wada :toxic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 zaleta:nw xD wada:amator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 zaleta : nie wada : dużo ich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chujcietoobchodzi Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 zalety: wluzowany wady: nie starczy mi miejsca żeby napisać więc dam że dużo przeklina ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zalety: Aktywny na forum Wad nie ma 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 zaleta: umm, umie oddychac wada: raczej 2-cyfrowy iloraz inteligencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zaleta: Kozak w hereosy Wada: miażdzy mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zaleta: Pomocny Wada: Dopiero się jb uczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 zaleta : miły człowieczek wada : nie myśli czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zaleta: Już mnie nie wyzywa Wada: Mówi na mnie "Michaś" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi