naiz Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Nick: naizImię: KacperWiek: 19Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Spędzam sporo czasu na forum, staram się pomagać zgłoszeniami oraz ułatwiać robotę moderatorom chociażby zamykaniem skarg *klik* *klik*. Wszelkie rangi nie kolidowały by z moderatorem z racji iż spędzam więcej czasu na forum aniżeli w grach. Jailbreak dobrze chodzi za mojej kadencji, czeka tylko na zrobienie propozycji przez h@. Także rola moderatora nie zaburzy pracy nad Jail`em, a tym bardziej Deathrun`em.Doświadczenie w moderowaniu: Dostęp do moderacji forum w roli m@/o@.Ile czasu poświęcam forum dziennie: Posiadam ponad 33 dni na forum od 14.11.2020, także sporo z racji iż zerkam w wolnej chwili na forum.Coś o sobie: Mieszkam na Śląsku w małej metropolii. Od dłuższego czasu jestem bezkonfliktowy oraz pałam sympatią, dzięki czemu nie ma ze mną problemów. Na ten moment kończę ostatnią klasę technikum logistycznego. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: • M@ Jailbreak • M@ Jailbreak 2 • O@ Deathrun v2 • Około rok czasu w UBT • Liczne propozycje na forum • Aktualny konkurs na Deathrun v2Kontakt: STEAM DC: kapi#7914 3 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Na tak ogar doswiadczenie juz z kilkoma rolami moderatora aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Ta +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Tak ogar mily ogarnia forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Na tak +Doświadczenie +Ogar +Wiek +Ogarnia Forum - Za dużo na głowie będziesz miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heryod Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Na tak +Doświadczenie +wiek +duża aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartuniko Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Na tak Miła osoba Jak hejtuje dla Asko to porządnie Ogarnięty Będzie aktywny na forum 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Yes +aktywny +doświadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 na tak +aktywność +doświadczenie +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Na Tak +ogar +dojrzały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 (edytowane) xd jak opuścisz swój discord na których wyzywacie każdego z AS to ci dam na tak(Nie pytaj skąd wiem ) Na nie. -Liczne dramy, nic się nie zmienił, -Układy z koleżkami , -Bycie na ogół toksyczną panienką, myślącą, że jest bezkarny(Już pomijam, że prowokujesz i dodatkowo jesteś cringem jakich mało), -Nie pomijając twojego braku kompetencji na to stanowisko, braku umiejętności argumentowania, gubienia się we wszystkim co mówisz, no na ogół wypadasz słabo, -Zaraz zamienisz się w Schmidta sprzed 2 lat i będziesz lecieć na 5 wysokich stanowiskach. 3 godziny temu, naiz napisał: zamykaniem skarg *klik* *klik*. xd ale pomocny, szkoda, że mody nic do roboty nie mają i nie potrzebują pomocy Btw. dobry flex, że jb żyje i dobrze ci idzie kadencja, skoro jb nie może umrzeć(Nawet za Beemaya pękało w szwach) gdzie jakby nie patrzeć, odpalając statystyki, widzimy tendencję spadkową w topce serwerów, więc nie ma czym się flexować, chociaż w mojej opinii sama atmosfera na serwerze spadła na łeb na szyję, i na serwerku nie da się teraz grać(Ale smski się zgadzają jest git ), a drek nie wskrzesiłeś nawet konkursem na kose(Gorszy wynik od niceone, on przynajmniej graczy kosą przekupił ) 3 godziny temu, naiz napisał: rangi nie kolidowały by z moderatorem z racji iż spędzam więcej czasu na forum aniżeli w grach Czyli sam teraz tłumaczysz, że wolisz sobie poczytać forum, niż zrobić coś dla swojego serwera? Generalnie mógłbym przyklepać jak zawsze długi post ssy, argumenty, ale byś się spłakał, że co było to było minęło i się zmieniłeś, ale bonio dalej ma wszystkie dowody w wiadomości prywatnej z dariunkiem(Jak nie, to chętnie ci odświeżę pamięć kilkoma ssami i pewnym filmem ), więc chyba nie ma sensu. Jeśli uważasz, że nie mam racji, to jestem chętny na otwartą dyskusję na CB, ew. znowu na ts, tylko pamiętaj, że wszystko co powiesz zostanie wykorzystane przeciwko tobie w sądzie Edytowane 13 Marca 2022 przez Matysiak 1 1 Niepotrzebna prowokacja. Przez SchMidT, 13 Marca 2022, edytowane 14 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 (edytowane) Nie no ja jestem na tak jedyny major, który nie ma kija w dupie i jest aktywny fest no i ogl podanie kozak napisane i ogl duze doswiadczenia i ogl mozna sie z nim wyzywac i tak jak wspomnialem wyzej OGL TO NIE MA KIJA FEST JAKIEGOS Edytowane 13 Marca 2022 przez PoLaR 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 tak +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Na tak dużo ostatnio kmini, stara się jakoś podciągnąć serwery więc na forum też można dać zobaczymy co z tego będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 No powiedzmy że coś tam ogarnia Trochę lat jest No imo na tak ale traktuj jako bump 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Ta +Pomocny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 (edytowane) No na ogół jesteś spoko, tylko ze strony adminowej to jest lipa. Twoje niektóre "przyjęte" skargi w których nie napisałeś nic kończą się tak naprawdę niczym, nie piszesz nic do danej osoby (chyba że na pw ale to bezsensu, lepiej pisać na ogólnym żeby inni nie popełniali takich błędów) ani nie dostają minusa. Minusem jest twoje poprzednie zachowanie jak i "Asko 60", "Kokonek 60" (pzdr dla kumatych) i ogólne kłótnie które dalej na discordzie występowały przed moją degradacją. Dodatkową kwestią są twoje warny których w przeszłości miałeś sporo i ostatnie twoje podanie zostało przepuszczone mimo iż warna miałeś przed 6 miesiącami. Z racji tego że jest lepszy kandydat (leń i nie wychodzący z domu dariun) to jestem na NIE. Edytowane 13 Marca 2022 przez Kokonek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 moze byc +wiek +doświatczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 W dniu 13.03.2022 o 16:37, Tartuniko napisał: Jak hejtuje dla Asko to porządnie cringe + doświadczenie - serwer niby trzyma poziom (chociaż ma spadek w topce) - wiesz jak jest naiz wyzywamy się każdy ma kilka twarzy normalna sprawa ale łatwo jest wyciągnąć na ciebie brudy + wiek chociaż patrząc co masz na rękach (tatuaże) to mam problem uwierzyć w to że masz 19 lat bruh bruh ogólnie to co do aktywności to mało się mogę wypowiedzieć bo na forum umarłem w sumie - rangi jak schmitd chociaż niech mi Maciek wytłumaczy dlaczego dał notkę Matysiakowi jak to jest prawda która boli go do teraz, wytłumacz bo słabo rozumiem. W dniu 13.03.2022 o 19:09, PoLaR napisał: jedyny major, który nie ma kija w dupie i jest aktywny fest jeśli chodzi o forum to może ale patrząc na aktywność w ciągu miesiąca uber dobrze nie jest. + kieruje mną i ma lepszą zoe to mu muszę przyznać tftftftftftf tak ogólnie to jestem na tak bruh moment 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 W dniu 13.03.2022 o 14:42, naiz napisał: technikum logistycznego. (*) Tak +Dajmy że chęci, bo mi się nie chce pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 - wieczne kłótnie ze wszystkimi + aktywność - toxic - za dużo już masz obowiązków na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi