Skocz do zawartości

[Przyjęte] naiz mod

Udostępnij

naiz

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: naiz
Imię: Kacper
Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Spędzam sporo czasu na forum, staram się pomagać zgłoszeniami oraz ułatwiać robotę moderatorom chociażby zamykaniem skarg *klik* *klik*. Wszelkie rangi nie kolidowały by z moderatorem z racji iż spędzam więcej czasu na forum aniżeli w grach. Jailbreak dobrze chodzi za mojej kadencji, czeka tylko na zrobienie propozycji przez h@. Także rola moderatora nie zaburzy pracy nad Jail`em, a tym bardziej Deathrun`em.
Doświadczenie w moderowaniu: Dostęp do moderacji forum w roli m@/o@.
Ile czasu poświęcam forum dziennie: Posiadam ponad 33 dni na forum od 14.11.2020, także sporo z racji iż zerkam w wolnej chwili na forum.
Coś o sobie: Mieszkam na Śląsku w małej metropolii. Od dłuższego czasu jestem bezkonfliktowy oraz pałam sympatią, dzięki czemu nie ma ze mną problemów. Na ten moment kończę ostatnią klasę technikum logistycznego. 
Co zrobiłeś dla ArenySkilla: 
• M@ Jailbreak
• M@ Jailbreak 2
• O@ Deathrun v2
• Około rok czasu w UBT
• Liczne propozycje na forum
• Aktualny konkurs na Deathrun v2
Kontakt: STEAM DC: kapi#7914

• Smutne. 3
  • WOW MEGA! 1
  • Haha! 2

xd

jak opuścisz swój discord na których wyzywacie każdego z AS to ci dam na tak(Nie pytaj skąd wiem :KEKW:)

Na nie.

-Liczne dramy, nic się nie zmienił,

-Układy z koleżkami :LULW:,

-Bycie na ogół toksyczną panienką, myślącą, że jest bezkarny(Już pomijam, że prowokujesz i dodatkowo jesteś cringem jakich mało),

-Nie pomijając twojego braku kompetencji na to stanowisko, braku umiejętności argumentowania, gubienia się we wszystkim co mówisz, no na ogół wypadasz słabo,

-Zaraz zamienisz się w Schmidta sprzed 2 lat i będziesz lecieć na 5 wysokich stanowiskach.

3 godziny temu, naiz napisał:

zamykaniem skarg *klik* *klik*.

xd ale pomocny, szkoda, że mody nic do roboty nie mają i nie potrzebują pomocy :cancer3:

Btw. dobry flex, że jb żyje i dobrze ci idzie kadencja, skoro jb nie może umrzeć(Nawet za Beemaya pękało w szwach) gdzie jakby nie patrzeć, odpalając statystyki, widzimy tendencję spadkową w topce serwerów, więc nie ma czym się flexować, chociaż w mojej opinii sama atmosfera na serwerze spadła na łeb na szyję, i na serwerku nie da się teraz grać(Ale smski się zgadzają jest git :OMEGALUL:), a drek nie wskrzesiłeś nawet konkursem na kose(Gorszy wynik od niceone, on przynajmniej graczy kosą przekupił :POGGERS:)

3 godziny temu, naiz napisał:

rangi nie kolidowały by z moderatorem z racji iż spędzam więcej czasu na forum aniżeli w grach

Czyli sam teraz tłumaczysz, że wolisz sobie poczytać forum, niż zrobić coś dla swojego serwera? :pepelmao:

Generalnie mógłbym przyklepać jak zawsze długi post ssy, argumenty, ale byś się spłakał, że co było to było minęło i się zmieniłeś, ale bonio dalej ma wszystkie dowody w wiadomości prywatnej z dariunkiem(Jak nie, to chętnie ci odświeżę pamięć kilkoma ssami i pewnym filmem :KEKW:), więc chyba nie ma sensu. Jeśli uważasz, że nie mam racji, to jestem chętny na otwartą dyskusję na CB, ew. znowu na ts, tylko pamiętaj, że wszystko co powiesz zostanie wykorzystane przeciwko tobie w sądzie :pepeLaugh:

Edytowane przez Matysiak
  • Lubię to! 1
  • Smutne. 1

Niepotrzebna prowokacja.

Przez SchMidT, , edytowane

Nie no ja jestem na tak

jedyny major, który nie ma kija w dupie i jest aktywny fest 

no i ogl podanie kozak napisane 

i ogl duze doswiadczenia 

i ogl mozna sie z nim wyzywac i  tak jak wspomnialem wyzej OGL TO NIE MA KIJA FEST JAKIEGOS

Edytowane przez PoLaR
  • Smutne. 1
  • Haha! 5

No na ogół jesteś spoko, tylko ze strony adminowej to jest lipa. Twoje niektóre "przyjęte" skargi w których nie napisałeś nic kończą się tak naprawdę niczym, nie piszesz nic do danej osoby (chyba że na pw ale to bezsensu, lepiej pisać na ogólnym żeby inni nie popełniali takich błędów) ani nie dostają minusa. Minusem jest twoje poprzednie zachowanie jak i "Asko 60", "Kokonek 60" (pzdr dla kumatych) i ogólne kłótnie które dalej na discordzie występowały przed moją degradacją. 
Dodatkową kwestią są twoje warny których w przeszłości miałeś sporo i ostatnie twoje podanie zostało przepuszczone mimo iż warna miałeś przed 6 miesiącami.
Z racji tego że jest lepszy kandydat (leń i nie wychodzący z domu dariun) to jestem na NIE.

Edytowane przez Kokonek
  • Smutne. 2

W dniu 13.03.2022 o 16:37, Tartuniko napisał:

Jak hejtuje dla Asko to porządnie

cringe 

+ doświadczenie 

- serwer niby trzyma poziom (chociaż ma spadek w topce) 

- wiesz jak jest naiz wyzywamy się każdy ma kilka twarzy normalna sprawa ale łatwo jest wyciągnąć na ciebie brudy 

+ wiek chociaż patrząc co masz na rękach (tatuaże) to mam problem uwierzyć w to że masz 19 lat bruh bruh 

ogólnie to co do aktywności to mało się mogę wypowiedzieć bo na forum umarłem w sumie 

- rangi jak schmitd chociaż niech mi Maciek wytłumaczy dlaczego dał notkę Matysiakowi jak to jest prawda która boli go do teraz, wytłumacz bo słabo rozumiem. 

image.thumb.png.7fd3fcb173fd788a71f375f5adaf11ea.png

W dniu 13.03.2022 o 19:09, PoLaR napisał:

jedyny major, który nie ma kija w dupie i jest aktywny fest

jeśli chodzi o forum to może ale patrząc na aktywność w ciągu miesiąca uber dobrze nie jest. 

+ kieruje mną i ma lepszą zoe to mu muszę przyznać tftftftftftf

tak ogólnie to jestem na tak bruh moment 

• WOW MEGA! 1
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności