Administrator Forum Tomgra Opublikowano 23 Stycznia 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Nick: Tomgra Imię: Tomasz Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Spędzam dużo czasu na forum, jestem na nim aktywny, często jestem na nim kiedy nie ma moderatorów. Znam regulaminy i staram się pomagać modkom przez wysyłanie zgłoszeń. Jestem już trochę na AS i nie licząc początków, to nie było ze mną problemów Doświadczenie w moderowaniu: Praktycznie brak, coś tam ogarniam dzięki byciu majorem Ile czasu poświęcam forum dziennie: Dużo. Więcej niż potrzeba, wbijam na nie wielokrotnie każdego dnia i staram się przeglądać większość nowej zawartości. Coś o sobie: Jestem Tomek, mam 17 lat, mieszkam w Warszawie gdzie na co dzień chodzę do 3 klasy ogólniaka, interesuje się grami, polityką, czy ostatnio programowaniem. Jestem osobą spokojną i asertywną, staram się przyjaźnie i wyrozumiale podchodzić do innych. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Byłem kilkukrotnie adminem na różnych serwerach Areny, Major Adminem serwera OnlyAWP i aktualnie jestem Major Adminem serwera OnlyMirage. Napisałem również plugin LevelPerks. Kontakt: Steam, Discord, TS3 Spoiler Tak, odpracowałem 4 warny, a ostatni dostałem w maju. Ale wszystkie (albo 3 z nich) były za 0 punktów... 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 +wiek +pomocny +aktywny Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Tak pomocny mily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Ogarnięty Miły Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Na tak, + Ostatnio jesteś bardziej aktywny [major] + Starasz się wnieść coś nowszego na sieć [np plugin LevelPerks] - Czasami za dużo gadasz o martwym serwerze AWP :v - Doświadczenie niby jest jak u większości kandydatów, czyli w obrębie swojego działu serwera. + Nie ma z Tobą problemów.. póki co :v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Na tak +Doświadczenie +Pomocny +Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Na tak +aktywność +ogar +chęci +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 TAK TAK + ogar + Tomgra + kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Tak +pomocny +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Na tak +Pomocny +Miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Ta Ogar Aktywny Nie ma z nim spin Miła pomocna osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartuniko Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Tak Aktywny Miły Ogarnie na spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 na tak aktywny pomocny miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Na tak aktywny 2x m@ poradzi sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 +działanie na rzecz forum +wypowiadanie się na forum -aktywnosc na forum Jedyny słuszny wybór na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 29 Stycznia 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Na tak sprawiedliwy, aktywny, w miare bezkonfliktowy -dużo gada o powrocie onlyawp xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi