Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanie na moderatora Tomgra

Udostępnij

Tomgra

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator Forum

Nick: Tomgra
Imię: Tomasz
Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Spędzam dużo czasu na forum, jestem na nim aktywny, często jestem na nim kiedy nie ma moderatorów. Znam regulaminy i staram się pomagać modkom przez wysyłanie zgłoszeń. Jestem już trochę na AS i nie licząc początków, to nie było ze mną problemów
Doświadczenie w moderowaniu: Praktycznie brak, coś tam ogarniam dzięki byciu majorem
Ile czasu poświęcam forum dziennie: Dużo. Więcej niż potrzeba, wbijam na nie wielokrotnie każdego dnia i staram się przeglądać większość nowej zawartości.
Coś o sobie: Jestem Tomek, mam 17 lat, mieszkam w Warszawie gdzie na co dzień chodzę do 3 klasy ogólniaka, interesuje się grami, polityką, czy ostatnio programowaniem. Jestem osobą spokojną i asertywną, staram się przyjaźnie i wyrozumiale podchodzić do innych.
Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Byłem kilkukrotnie adminem na różnych serwerach Areny, Major Adminem serwera OnlyAWP i aktualnie jestem Major Adminem serwera OnlyMirage. Napisałem również plugin LevelPerks.
Kontakt: Steam, Discord, TS3

Spoiler

Tak, odpracowałem 4 warny, a ostatni dostałem w maju.

Ale wszystkie (albo 3 z nich) były za 0 punktów...

• Lubię to! 1
  • Haha! 1

• xBonio zmienił(a) tytuł na Podanie na moderatora Tomgra
  • xBonio odblokował(a) ten temat

Na tak,
+ Ostatnio jesteś bardziej aktywny [major]
+ Starasz się wnieść coś nowszego na sieć [np plugin LevelPerks]
- Czasami za dużo gadasz o martwym serwerze AWP :v
- Doświadczenie niby jest jak u większości kandydatów, czyli w obrębie swojego działu serwera.
+ Nie ma z Tobą problemów.. póki co :v

• Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności