Kopek Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Propozycja to: Powrót Serwera surf+rpg treść: Chciałbym zaproponować powrót starego dobrego serwera surf+rpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeZoLeG152 Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 bym też pograł na surf + rpg Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Masz surf+klasy Jestem na NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midoriya Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 @ Secret_Service to nie to samo . Jestem na tak ! Sam bym sobie popykał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 (edytowane) JESTEM NA TAK. Edytowane 19 Marca 2019 przez ✔★ENAPOKAZ✔★ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 @ Secret_Servicedobrze mówi. Po co komu kolejny surf, który będzie stał pustkami? Złóżcie propozycję zamiany Surf+Klasy, jak wam się przestał podobać. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 what ever, nie pamiętam czy ten surf był tak grany, ale jestem na NIE. Po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Lepiej zamienic surf + klasy na surf + rpg, bo po co kolejny serwer surf? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Jestem na nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Nie ma sensu na razie dodawać/zmieniać. NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midoriya Opublikowano 20 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Nie pamiętam, aby podczas bycia adminem serwer świecił pustkami chociaż chwilę, chyba że akurat wtedy były jego czasy świetności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 20 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 20 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 20 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 20 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 20 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 nie e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Nie Go bb to ziela bd miał gdzie grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigo Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Jestem na nie! ? Co będzie jak ktoś ma kupione klasy? A zmienią na RPG. Bezsenns a na nowym surfie będzie mało osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 7 godzin temu, ?ċɦaքքɨ? napisał: Jestem na nie! ? Co będzie jak ktoś ma kupione klasy? A zmienią na RPG. Bezsenns a na nowym surfie będzie mało osób. to bardziej chyba chodzi o dodanie nowego serwera nie zmiane z surf +klasy Ale ogolnie jestem na NIE nie bez powodu chyba zmieniono surf +rpg na surf+klasy :d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milky Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Na nie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shun Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi