bulimek Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Siema mam szybki poradnik na legalnego aimbota do gierek for fun z kolegami Aby uzyskać legalnego aimbota należy użyć jednego z dwóch sposobów -Pierwszym i łatwiejszym sposobem jest wpisanie komendy w konsoli wpisujemy sv_cheats 1 oraz ent_fire cs_bot AddOutput "ModelScale 0" (czyli naszą komendę na aimbota) Po wpisaniu tej komendy gdy nasz celownik będzie obok modelu oponenta i tak trafiamy w głowę. Ten sposób jest łatwiejszy i mniej inwazyjny w pliki gry ale za to minusem jest to że bugują się modele postaci. Aby wyłączyć aimbota nalezy wpisać komendę: ent_fire cs_bot AddOutput "ModelScale 1" -Drugim bardziej wymagającym sposobem jest pobranie skryptu do naszej gry (skrypt nie wymaga sv_cheatsów i tez nie ma szans aby dostać za niego vaca) Pobieranie skryptu: 1.pobieramy skrypt z tej strony https://mega.nz/file/Y24WXAZI#RXMsHVtiyd8aExEP4vANVP6lHMKNTPNEUwyeLGLP2Cg 2.wrzucamy pliki z zakończeniem .nut do folderu csgo (csgo\scripts\vscripts) 3.Odpalamy serwer lokalny w cs go i wpisujemy komendę script_execute aimbot Gdy wszystko już śmiga możemy wpisać nasze komendy na aimbota,triggera,wh i noclipa 1.(aimbot) script aimlock() 2.(trigger) script trigger() 3.(wh) script wh() 4.(noclip) script noclip() Twórca skryptu:https://github.com/samisalreadytaken/ Podsyłam jeszcze filmik jak to wyglada:3 Trochę spędziłem nad tym czasu, mam nadzieje ze się spodoba:) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuchyBiceps Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Fajny poradniczek, nie wiedziałem że tak się da, pewnie się kiedyś przyda. Wszystko szczegółowo opisane. Na przyszłość przyłóż się do jakości poradnika i zrób tak, żeby te screeny były normalne, a nie porozciągane Dobra robota Areniaku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdr Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 + dla koksa nie wiedziałem ze tak sie da bede was trolowac wyczekujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 + xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 - duzo tego na necie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 - wpiszesz w internet i będziesz miał odrazu oraz czcionka tak boli w oczy że to szok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Super poradnik + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 3 godziny temu, TomSoneK napisał: - wpiszesz w internet i będziesz miał odrazu oraz czcionka tak boli w oczy że to szok 6 godzin temu, #$Monster$# napisał: - duzo tego na necie jest tak samo jak reszta poradników + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 na plus, zajebiste czity, działa na JB polecam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Ciekawe + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 osobiście o tym wiedziałem ale inny się może przydać + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 28 Stycznia 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Fajny poradnik, przystępnie napisany, ze screenami. To się ceni + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi