xEasy66 Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) xEasy66 Wiek: Skończone 15. Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Jestem opanowaną, miłą i pomocną osobą, i chętnie pomogę obecnej administracji + często w godzinach wieczornych jak nie ma admina zdarza się nieogarnięty Ct. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Wielokrotny admin DR i były admin JB na innej sieci serwerów. Jak długo gram w CS:GO?: z 3 lata (1300 h na koncie obecnym). W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 16-01:00 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT)https://www.gametracker.com/player/[Ninja] xEasy66/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/xEasy66/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak. Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak. Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 (edytowane) Na Tak +Doświadczenie +akty +ogarnięty -2head Edytowane 17 Listopada 2021 przez TomSoneK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 Na tak + SM + Aktywność + Mutacja głosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomonto Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Na tak +sm +doświadczenie +aktywność +asertywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 (edytowane) Na tak, nie bądź jak kaczi 😜 Doświadczenie Edytowane 18 Listopada 2021 przez Rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 na tak +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferdek Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 +Aktywność + Doświadczenie Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 na tak +aktywność +sm +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReXon Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Jestem Na tak +wiek +Akty +Sm + Dobra Morda Zna regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezu420 Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Na tak +aktywność +ogar +akty +mózg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Na tak +miły +aktywny +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyWin Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Na Tak +Doświadczenie +akty +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Jestem na TAK +wiek +Jak byłem adminem drv1 i ty się dostałeś to mi pomagałeś z sm (sourcemodem) +doświadczenie jest jakieś w adminowaniu +nadajesz się na admina w 100% 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Tak +wiek +doświadczenie +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi