adiboo91 Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Propozycja to: zmiana obecnego skina svipa ponieważ stary już powoli się nudzi a przydało by się coś nowego nie tylko major admin Treść: zmiana modelu na jakiś świąteczny skoro w końcu za troszeczkę już mamy święta (to będzie tylko przykład np. model , model 2) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Jestem na tak z 1 modelem 2 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 12 minut temu, adiboo91 napisał: model 2Zbyt małe htboxy w tym modelu, nie ma szans, że zostanie wprowadzony Co do pierwszego modelu, to jestem na tak, ale pewnie i tak będzie odrzucona propozycja, tak jak było to kiedyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Jestem na nie To najlepszy model svipa z całej areny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Wgrałem 'Dr. Disrespect'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi