Tomsonek Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 (edytowane) Nick: TomSoneK Imię: Tomek Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Jestem wystarczająco długo na arenieskilla i wydaje mi się, że jestem godny zaufania, także w każdej wolnej chwili odwiedzam forum jako major admin dobrze pełnie swoją funkcję więc m że jako ubt też sobie dam radę wiem jak działa sb oraz znam wszelkie zasady serwerów, więc problemu nie będę miał w skargach. Doświadczenie w ocenianiu demek: Myślę że wystarczająco dobrze potrafię rozpisywać demko Jak długo gram w CS:GO?: 4/5 lat Ile czasu poświęcam forum dziennie: siedzę prawie ciągle Znajomość SM: 4 Link do profilu steam: Steam Kontakt: steam oraz discord Edytowane 8 Listopada 2021 przez TomSoneK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 +pracowity +zaufany +ogar Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Na tak + staż + doświadczenie + zaangażowanie + starasz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Na tak + ogar + doświadczenie + zaangażowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 ta ogarniety doświadczenie aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 8 Listopada 2021 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 +aktywność, +jakieś tam doświadczenie (>Monster, <Dariun), +Major Admin, Widać, że mu zależy, a może się przydać, skoro naiz ma majora (mniej czasu dla obowiązków UBT) Niech będzie na tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Ta +ogrania +zachowanie -nie za dużo będziesz miał obowiązków?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 10 godzin temu, TomSoneK napisał: Jestem wystarczająco długo na arenieskilla i wydaje mi się zle ci sie wydaje na nie -slaby kontakt -major+admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 9 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 posiadasz m@ lepiej dać szanse komuś nowemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 9 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 Nie nieogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomonto Opublikowano 9 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 Jak najbardziej na tak. Sumienny Kulturalny Aktywny Zna się na SB Sprawdził się jako major Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 9 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 wiek zna się na tym co robi tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyWin Opublikowano 9 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 Na tak +pracowity +ogar +zaufany KC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 9 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 Na tak + pracowity + obeznany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Napisz prywatną wiadomość na forum do Właścicieli Sieci, podając odpowiednie informacje(link do profilu Steam, nick, hasło, link do podania). Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi