Rastafari Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Nick: Rastafari Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Przez czas gry pokazałem że nie mam kija w dupie i że potrafię się dogadać z ludźmi, można ze mną normalnie pogadać i wiem co i jak jeżeli bo jak widać adminów nie brakuje oraz nikogo nie faworyzowałem Doświadczenie w adminowaniu: wystarczająco duże Jak długo gram w CS:GO?: 3 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: zależy gdzie wiatr zawieje Link GT https://www.gametracker.com/player/[es] Rastafari/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/Rastafari/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 4 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Rastafari_/ Mikrofon: tak Mutacja głosu: tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 na tak +wiek +sm +dobry ziom +doświadczenie +nie jest kapusiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 19 godzin temu, Rastafari napisał: nie mam kija w dupie masz na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLIMAA Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strachu Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 (edytowane) na tak +aktywnosc +Sm Edytowane 15 Października 2021 przez Strachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Na tak +mutacja +sm +stary i odpowiedzialny gracz sporo sie zmieniło na jb jak teraz przeglądam sobie forum a ty jesteś jedym z kilku odpowiedzialnych i starszych graczy którzy co kolwiek robili do teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIKUS Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Na Tak +wiek +aktywnosc +pomocny +mutacja +sm +po prostu dobry gosciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Figo Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Na tak +doświadczenie +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdr Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 na ogromne taaaak+ogarnia+sm+wiek+aktywnosc+kultura i oagrniecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShizerxXx Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Na tak +ogarnia +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayy Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 na tak +wiek +sm +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 na tak mutacja ogar spoko ziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 na tak doświadczenie ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Jestem na tak Ale jeśli coś odwalisz dengu od buta Zna serwer i ludzi tam , to ze dostał kilka dengu to nie ujmujmy mu tego ze jednak umie w admin ogarnąć serwer umie wiec why not Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 kilka dengu i rezygnacji, ostatnim razem się zarzekałeś że psycha nie siądzie i siadła. Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Na +wiek +/-aktywność +mutacja +doświadczenie +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
18Stka Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 NIE - Ciągłe dengu/rezygnacje - Masz kija w dupie - Psycha ci siądzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Bardzo dobry kandydat, jestem za przyjęciem +Dość długi staż +Duże doświadczenie +SM 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Nie Jak chcesz dostać się na stanowisko amina jb - to wzoruj się na @ Jasiok xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doggy_ Opublikowano 23 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Na nie Odpierdalasz maniane za serwerze Puszczasz bindy I MASZ wyjebane w innych +wiek +Staż na serwerze 1 1 Zachowaj kulturę. Przez bartaz, 24 Października 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doggy_ Opublikowano 23 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 3 godziny temu, Doggy_ napisał: Na nie Odpierdalasz maniane za serwerze Puszczasz bindy I MASZ wyjebane w innych +wiek +Staż na serwerze ZMINIEAM TO XXDDDDDDDDDDDD NA TAK +WIEK +DYSTANS +NIE MA KIJA XD +OGÓLNIE KOGZ SEGZ RUCHANIE 2 Zachowaj kulturę. Przez bartaz, 24 Października 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Zamykam na prośbę autora. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi