Greed Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 (edytowane) Nick: Greed / EshuTV Wiek: 19 skończone Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ jestem osobą odpowiedzialną, uczciwą a także rzetelną. Dodatkowym atutem jest to że posiadałem Admina Przez jakiś czas na owym Serwerze. Trzeźwo myślę i nie jestem niesprawiedliwy. Z reguły przed dokonaniem decyzji zastanawiam się i sprawdzam wszystkie fakty. Doświadczenie w Adminowaniu: Całe doświadczenie zawdzięczam Właśnie tej serwerowni ( Yamakashiemu, Dab'owi, Hudra oraz Ench'owi). Jak długo gram w CS:GO: Ciężko to określić, z 2/3lata Lekką ręką. Niestety przez ostatnio czas nie miałem czasu i długi czas nie grałem z powodu szkoły, a ostatnim czasem Wyjazdem za granice w celach Zarobkowych. W których godzinach gram na serwerze?: Ciężko to określić Od paru dni powróciłem na serwer mówiąc szczerze ale na pewno zawitam na dłużej ponieważ bardzo przyjemnie mi się gra na HNS#2. Nawiązując do Pytania, to w prawie każdym wolnym czasie prawie będę się opiekował serwerem. Link GT: Pierwszy jest go GT ze starego Konta https://www.gametracker.com/player/EshuTV/185.30.124.110:30040/ GT do OBECNEGO NICKU: https://www.gametracker.com/player/Greed/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: Moja znajomość jest mniej więcej na skali 7/10. Też trochę przez jakiś czas pozapominałem ale wszystko jest do przypomnienia. Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/kris3316 Mikrofon: Tak Czy przeczytałeś Regulamin Serwera: Tak, przeczytałem regulamin Serwera oraz zapoznałem się z taryfikatorem Ban'ów. ReUpload Edytowane 13 Marca 2019 przez raveN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 hmm +wiek +sm +aktywnosc Na Tak Dla Greda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 -gt Popraw aktywność to będe na tak chwilowo na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 4 minuty temu, Hemoglobina napisał: -gt Popraw aktywność to będe na tak chwilowo na nie Jeżeli przysługuje mi prawo Odpowiedzi / Obrony. GT to nie problem. Aktualnie do Poniedziałku mam wole od pracy to ponerdzę troszeczkę. Acz kolwiek mogąc sobie i innym Umilić grę postanowiłem wrócić na Stare stanowisko ( które pełniłem rzetelnie). :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Na TAK Grasz od 2 dni niby ale z tego co pamiętam @ Joskitez grał 2 dni i dostal admina więc raczej to nie problem zwłaszcza ze wczoraj grales az 500 min a dzisiaj tez długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Wszystko jest masno oprocz aktywnosci -----> popraw ja Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta1337 Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 (edytowane) Na tak! Popraw aktywnosc Edytowane 13 Marca 2019 przez bajlando Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Mówiłem że dam na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Aktywność do poprawy! A co do podania jestem na TAK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 7 minut temu, MefisTo napisał: Aktywność do poprawy! A co do podania jestem na TAK ? Pracuje nad tym cały Czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Na Tak, ale popraw aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Cytat Znajomość SM: Moja znajomość jest mniej więcej na skali 7/10. Też trochę przez jakiś czas pozapominałem ale wszystko jest do przypomnienia. Czy na pewno 7/10 ---> ? ( 7/10 Opanowałem do perfekcji modyfikację serwera poprzez FTP, wliczając : zmiany w plikach cfg, ini, phares; ustawianie cvarów, modułów; innych zmian plików by plugin działał należycie ) - aktywność Na razie na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 -Aktywność +wiek +sm, troche przesadzone ale napewno nie jest niskie +ogarnięty,pomocny Gram z Gredem na serwerze od tych dwóch dni, gra aktywnie, zachowywuje kulture na czacie,voice itp. Według mnie jest dobrym kandydatem na admina, wszyscy co mówią -aktywność i na nie, mają troche racje, ale myśle że @ Dank albo @ Deriv dadzą ci szanse powodzenia NA TAK!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Na tak (brakuje aktywnych adminów) liczę na lepszą aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy_Kubus Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Ja jestem na TAK Można dać Ci szansę I nie musisz po prawic aktywności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi