Greed Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Godzinę temu, Tajemniczy Kubuś napisał: Ja jestem na TAK Można dać Ci szansę I nie musisz po prawic aktywności Poprawić aktywność trzeba bo co to był by za sęs brać kolejnego admina który by czasu nie miał. Zaś z drugiej strony, starałem się jakiś czas temu Zaufano mi i wydaje mi się ze sprawowałem się, lecz nie ukrywam że z przyczyn wyższych musiałem z dnia nadzień odejść. W aktualnym momencie Oprócz pracy nic mi nie zabiera czasu, dlatego tez staram się o tę posadę z paru względów, jednym z nich jest pomoc graczą i uspokajanie co nie których naszych gości ponieważ jak dużo młodych osób lubię się odstresować przy gierce. Dlatego też jeżeli mi zaufacie i dacie szanse to nie będziecie żałować. 2 godziny temu, easyy napisał: Czy na pewno 7/10 ---> ? ( 7/10 Opanowałem do perfekcji modyfikację serwera poprzez FTP, wliczając : zmiany w plikach cfg, ini, phares; ustawianie cvarów, modułów; innych zmian plików by plugin działał należycie ) - aktywność Na razie na NIE Może i w takim razie przesadziłem, ujmę to tak to co znam Pozwalało mi na utrzymywanie porządku na serwerze kiedyś, te najbardziej przydatne komendy znam. Tak jak już się wypowiedziałem wyżej jeżeli nie dasz szansy to się nie przekonasz. Z mojej strony mogę dodać ze aktywność to tylko kwestia czasu a znajomość sm jezeli to co znam będzie za mało to wydaje mi się zainwestować 30min w podszlifowanie to nie będzie problem zważywszy na Czas jaki spędzę na serwerze pomagając w utrzymaniu dobrych relacji z graczami aby było ich więcej że to tak ujmę w waszej czy też naszej Familii. Prosił bym tylko o Przynajmniej 1 szanse na wykazanie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* na Pw, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi