Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanie na Administratora

Udostępnij

Greed

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Greed / EshuTV
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ jestem osobą odpowiedzialną, uczciwą a także rzetelną. Dodatkowym atutem jest to że posiadałem Admina Przez jakiś czas na owym Serwerze.
Trzeźwo myślę i nie jestem niesprawiedliwy. Z reguły przed dokonaniem decyzji zastanawiam się i sprawdzam wszystkie fakty.
Doświadczenie w Adminowaniu: Całe doświadczenie zawdzięczam Właśnie tej serwerowni ( Yamakashiemu, Dab'owi, Hudra oraz Ench'owi).
Jak długo gram w CS:GO: Ciężko to określić, z 2/3lata Lekką ręką. Niestety przez ostatnio czas nie miałem czasu i długi czas nie grałem z powodu szkoły, a ostatnim czasem Wyjazdem za granice w celach Zarobkowych.
W których godzinach gram na serwerze?: Ciężko to określić Od paru dni powróciłem na serwer mówiąc szczerze ale na pewno zawitam na dłużej ponieważ bardzo przyjemnie mi się gra na HNS#2. Nawiązując do Pytania, to w prawie każdym wolnym czasie prawie będę się opiekował serwerem.
Link GT: Pierwszy jest go GT ze starego Konta https://www.gametracker.com/player/EshuTV/185.30.124.110:30040/
GT do OBECNEGO NICKU: https://www.gametracker.com/player/Greed/185.30.124.110:30040/
Znajomość SM: Moja znajomość jest mniej więcej na skali 7/10. Też trochę przez jakiś czas pozapominałem ale wszystko jest do przypomnienia.
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/kris3316
Mikrofon: Tak
Czy przeczytałeś Regulamin Serwera: Tak, przeczytałem regulamin Serwera oraz zapoznałem się z taryfikatorem Ban'ów.

ReUpload <3

Edytowane przez raveN

4 minuty temu, Hemoglobina napisał:

-gt

Popraw aktywność to będe na tak chwilowo na nie

Jeżeli przysługuje mi prawo Odpowiedzi / Obrony. GT to nie problem. :) Aktualnie do Poniedziałku mam wole od pracy to ponerdzę  troszeczkę. ;)
Acz kolwiek mogąc sobie i innym Umilić grę postanowiłem wrócić  na Stare stanowisko ( które pełniłem rzetelnie). :3 :)

Cytat

Znajomość SM: Moja znajomość jest mniej więcej na skali 7/10. Też trochę przez jakiś czas pozapominałem ale wszystko jest do przypomnienia.

Czy na pewno 7/10 ---> ? ( 7/10 Opanowałem do perfekcji modyfikację serwera poprzez FTP, wliczając : zmiany w plikach cfg, ini, phares; ustawianie cvarów, modułów; innych zmian plików by plugin działał należycie )

- aktywność

Na razie na NIE

-Aktywność

+wiek

+sm, troche przesadzone ale napewno nie jest niskie

+ogarnięty,pomocny 

Gram z Gredem na serwerze od tych dwóch dni, gra aktywnie, zachowywuje kulture na czacie,voice itp.

Według mnie jest dobrym kandydatem na admina, wszyscy co mówią -aktywność i na nie, mają troche racje, ale myśle że @ Dank albo @ Deriv dadzą ci szanse powodzenia

NA TAK!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności