Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skargunia na killerka #2

Udostępnij

twojstary69

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/slodkikotel2137/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) - 

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Killerek 
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) no to ogółem pan killerek ma max 14 lat a jest od 16 + mała ilosc godzin jak na majora ale to juz niewazne wsm
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) - dr v2 csgo

Data i godzina zdarzenia: -
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) image.thumb.png.5adf468911d00c31a69309853cc52c51.png image.thumb.png.2dacd86cfb299937c7c45aa10da87d8d.pngimage.thumb.png.76c455103015ad0e32344f930a2fdeef.png image.thumb.png.1dfae19f2c16614c0c5649c0c2f3ed9a.png jesli potrzeba moge dac wiecej fps

Edytowane przez twojstary69

[22.09.2021, 18:40]
Killerek :D:
    nie wiem
    :F
    dobra bo ja juz nie moge beke cisnac
    ja mam 15 lat
    XD
    tylko chcialem sprawdzic

[22.09.2021, 18:41]
nbm ArenaSkilla.pl:
    aaa
    ok
Nie ze cos nawet bym ci tej kasy nie dał beke se cisnąłem 
pewnie tutaj dużo osób mi nie dowierza ale co ja mam pisać?
WIEM ze zle pisalem i ze takie slowa nie na miejscu ale sorry :F

Edytowane przez Killerek

W podaniu na admina na szybkiej rekrutacji pisalem ze mam 14? tak jak mowie beke sobie z ciebie cisnąłem. piszesz skarge ponieważ fejmik wyrzucił cię bez powodu z gangu i nie otrzymał jeszcze bana za co przepraszam.
https://imgur.com/a/elAETxj

Edytowane przez Killerek

8 minut temu, Killerek napisał:

W podaniu na admina na szybkiej rekrutacji pisalem ze mam 14? tak jak mowie beke sobie z ciebie cisnąłem. piszesz skarge ponieważ fejmik wyrzucił cię bez powodu z gangu i nie otrzymał jeszcze bana za co przepraszam.

a tak pozatym to jest ktos kogo tak lubisz i nie zbanujesz dopłóki nie dostalem kicka z gangu to kazdy mn jakos lubił  a fejmik sam zaglosowal XD i jedyny sus ktory mnie nie lubi i  bym się załozyl ze te 2 osoby by daly a nie i z automatu bys mi powiedzial ze nie dostane sie do gangu spowrotem.

Napisałem Do Fejmika co zrobi z tą sprawą i napisał że odda ci kredyty jak tylko będziesz na serwie. moderatorzy bardzo przepraszam za mój spam ale nie wiem jak mam mu odpowiadać.
image.png

https://imgur.com/a/elAETxj
+ Kiedy napisalem ze mam 13? XDDD Jedynie wtedy jak pisalem ze te zdj bylo jak mialem 12 lat prawie 13
image.png
Macie Tu Moje zdjęcie po którym myśli ze mam jak to mówi 10 lat 
Naprawdę miałem wtedy 13 lat rocznikowo

Co Do Majora
Major jest od 15 na dr tak jak pisał pan @ SchMidTzostałem wybrany przez xbonio na majora dzięki rekrutacji

Ja wiem ze pisanie takich żartów nie jest na miejscu dziennym za co oczywiście przepraszam i obiecuje ze się znowu nie wydarzy 

Edytowane przez Killerek
  • Haha! 6

Spam.

Przez bartaz,

• bartaz zmienił(a) tytuł na Skargunia na killerka #2

Ok - sam to podsumuję bo już nie mogę patrzeć na spam warnów :v
Pomimo, że mogę go sam otrzymać to wrzucę dowody w celu podsumowania skargi

Cytat

no to ogółem pan killerek ma max 14 lat a jest od 16 + mała ilosc godzin jak na majora ale to juz niewazne wsm

Oczywiście warto było się najpierw zapoznać z regulaminem podań na administratora danego serwera. Nie znasz? No to proszę:

Spoiler

§5. Podanie na Admina – Wymagania:

§5.1. Aplikant musi przegrać na Serwerze minimum 24 godziny lub mieć co najmniej 40 postów na Forum.
§5.2. Aplikant ma obowiązek posiadać mikrofon.
§5.3. Jeśli na tym stanowisku jest mniej niż 5 osób, można pominąć powyższe wymagania.
§5.4. Aplikant musi aktywnie grać na serwerze.
§5.5. Aplikant nie może mieć aktywnych warnów na koncie.

Wymagania major spełnił jako admin, ostatnio była dyskusja na temat zniesienia wieku adminów - tutaj możesz zobaczyć dokładnie: Wiek w podaniach - propozycja od Naiz

Teraz pójdziemy do regulaminu major adminów oraz ich "wymagań":

Spoiler

§1. Aplikant musi mieć co najmniej:

- Deathrun [v2]: 15 skończonych lat.

§2. Aplikant ma obowiązek posiadać mikrofon.
§3. Aplikant nie może mieć aktywnych warnów na koncie.
§4. Aplikant nie może mieć bana/muta/gaga w ciągu ostatnich 3 miesięcy.

Spełnił dane wymagania, więc jest oczywiście przyjęty na dane stanowisko. Został on też przyjęty 2 dni po moim podaniu więc dokładnie wiem jak to mniej / więcej było.
Tutaj też jest jego podanie: Rekrutacja na major admina

Zdjęcie z innego serwisu jak facebook nie jest dowodem - często filtry pokazują nasz w innym świetle. Podaj twarde dane a nie swoje widzi mi się na danej skardze.
Z twoich screenów wynika że major admina chciał "wykupić" twoje zeznania. Mam nadzieję, że wiesz co to jest sarkazm gdyż czytając te wiadomości widzę tutaj, że wiadomości te nie są pisane na serio ze strony major admina.
Oczywiście major admin powinien dawać przykład na serwerze jak i po za nim - z tego co pamiętam jest to gdzieś w regulaminach. Skoro piszesz skargę sam poszukaj gdzie to jest dokładnie - nie będę Ci szukać wszystkiego i podawać jako argumenty i kontrargumenty. Rejestrując się na forum akceptujesz regulamin, więc nie jestem zmuszony wymieniać Ci x punktów z działu Regulaminy.

Oczywiście w podsumowaniu tej skargi będzie najważniejszy teraz dowód: Brak potwierdzenia na to że oskarżyciel podaje że obecny major admin nie ma skończonych 16lat, pomimo że major admin jak podałem wyżej jest od 15 roku życia w przypadku serwera DR. Oczywiście też osobę, która pisze skargę ostrzegam przed konsekwencjami w przypadku podawania prywatnych profili [czyt. facebook], gdyż łamie to RODO - czyt. dane osobowe. Gdyż powoli widzę, że te dane gdzieś wyciekły na forum - na to nie mam dowodów po za wpisem na profilu major admina @ Killerekktóry jest obecnie dostępny pod jego profilem. Na wszelki wypadek wrzucam screen z wiadomości od majora, na wszelki wypadek gdyby oskarżony to usunął:

Spoiler

1231232131.png

Zapomniałbym.. tutaj wrzucam GT naszego major admina:

Spoiler

1argumnt.png

Warto tutaj dodać, że major admina miał ostatnio nieobecność.
Nieobecność - patrząc według tego major nie był w ten weekend na serwerze czyli patrząc na wykres możemy śmiało oznaczyć 3d oraz 4d gdzie go nie było. Wiele majorów jaki i adminów nie jest dostępna 24/7 na serwerach. Każdy ma swoje prywatne sprawy oraz obowiązki [szkoła / praca / rodzina]. 

W przypadku skarg wyższe niż admin [czyt. major admin w tym przypadku] sprawa werdykt należy do @ xBonio oraz @ Avgariat

W dniu 29.09.2021 o 00:23, uSzanowankoo napisał:

Oczywiście warto było się najpierw zapoznać z regulaminem podań na administratora danego serwera. Nie znasz? No to proszę:

Ukryj zawartość

§5.1. Aplikant musi przegrać na Serwerze minimum 24 godziny lub mieć co najmniej 40 postów na Forum.
§5.3. Jeśli na tym stanowisku jest mniej niż 5 osób, można pominąć powyższe wymagania.

Wymagania major spełnił jako admin, ostatnio była dyskusja na temat zniesienia wieku adminów - tutaj możesz zobaczyć dokładnie: Wiek w podaniach - propozycja od Naiz

Pokaż ukrytą zawartość

Spełnił dane wymagania, więc jest oczywiście przyjęty na dane stanowisko. Został on też przyjęty 2 dni po moim podaniu więc dokładnie wiem jak to mniej / więcej było.

Zdjęcie z innego serwisu jak facebook nie jest dowodem - często filtry pokazują nasz w innym świetle. Podaj twarde dane a nie swoje widzi mi się na danej skardze.
Z twoich screenów wynika że major admina chciał "wykupić" twoje zeznania. Mam nadzieję, że wiesz co to jest sarkazm gdyż czytając te wiadomości widzę tutaj, że wiadomości te nie są pisane na serio ze strony major admina.
Oczywiście major admin powinien dawać przykład na serwerze jak i po za nim - z tego co pamiętam jest to gdzieś w regulaminach. Skoro piszesz skargę sam poszukaj gdzie to jest dokładnie - nie będę Ci szukać wszystkiego i podawać jako argumenty i kontrargumenty. Rejestrując się na forum akceptujesz regulamin, więc nie jestem zmuszony wymieniać Ci x punktów z działu Regulaminy.

Oczywiście w podsumowaniu tej skargi będzie najważniejszy teraz dowód: Brak potwierdzenia na to że oskarżyciel podaje że obecny major admin nie ma skończonych 16lat, pomimo że major admin jak podałem wyżej jest od 15 roku życia w przypadku serwera DR. Oczywiście też osobę, która pisze skargę ostrzegam przed konsekwencjami w przypadku podawania prywatnych profili [czyt. facebook], gdyż łamie to RODO - czyt. dane osobowe. Gdyż powoli widzę, że te dane gdzieś wyciekły na forum - na to nie mam dowodów po za wpisem na profilu major admina @ Killerekktóry jest obecnie dostępny pod jego profilem. Na wszelki wypadek wrzucam screen z wiadomości od majora, na wszelki wypadek gdyby oskarżony to usunął:

Pokaż ukrytą zawartość

1231232131.png

Pokaż ukrytą zawartość

1argumnt.png

Nieobecność - patrząc według tego major nie był w ten weekend na serwerze czyli patrząc na wykres możemy śmiało oznaczyć 3d oraz 4d gdzie go nie było. Wiele majorów jaki i adminów nie jest dostępna 24/7 na serwerach. Każdy ma swoje prywatne sprawy oraz obowiązki [szkoła / praca / rodzina]. 

W przypadku skarg wyższe niż admin [czyt. major admin w tym przypadku] sprawa werdykt należy do @ xBonio oraz @ Avgariat

ale ty wiesz ze on to na serio pisal co nie? ja to umiem okreslic

W dniu 29.09.2021 o 00:23, uSzanowankoo napisał:

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

1231232131.png

Pokaż ukrytą zawartość

1argumnt.png

a noi jakby to nie rodo to profil publicny mordzio od tego jest prywatnosc facebooka xD

• Smutne. 1

Spam.

Przez bartaz,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności