Izz_Aldin Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Nick: Izz_Aldin Wiek: 19 -Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ostatanio bardzo duzo cheaterow wbija na serwer i tez dzieci ktore non stop krzycza przez mikrofon a adminow jest malo. W dodatku jestem bardzo czesto aktywny na serwerze i duzo ludzi mnie juz tam zna i jak ktos jest nowy to im pomagam. -Doświadczenie w adminowaniu: jeszcze nie bylem adminem ale jestem pewien ze dam rade Jak długo gram w CS:GO?: 3 lata -W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: wieczorami jak wracam z pracy a przez weekend to wiekszosc dnia -Link GT: https://www.gametracker.com/player/Izz_Aldin/185.40.196.238:30025/ -Znajomość SM: 2/10 -Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Izz_Aldin -Mikrofon: (Tak -Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak Przepraszam jesli cos zle napisalem mieszkam w Angli juz od 11 lat wiec czasami robie błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 +wiek +aktywność +na 1vs1 #2 przyda się admin Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Jestem na TAK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waluś Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midoriya Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta1337 Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 TAk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 +wiek Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* na Pw, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi