Dank Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 @ Mikrusikludzie fajki stracą, jestem na nie XDD A tak na poważnie to jestem na tak! 3 skoki to zdecydowanie za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIEDAK Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 co wy teraz gangi stracą sens jestem na nie zdecydowanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Na nie. Nie każdy ma svipa lub vipa, a gdy nie będzie nawet dodatkowego skoku z gangu to osoby bez svipa i vipa nie będą mogły wskakiwac na różne rzeczy bo grawitka jest za duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Wieki NIE Niektórzy powydawali pieniądze by zyskać sam skok bezsesnu Propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 niektórzy specjalnie wydali pięniądze na dodatkowy skok; ich nie interesuje zwrot kredytów czy inne ulepszenia gangu. zamiast usuwania dodakowego skoku skupiłbym się na zmniejszeniu HP więźniom, szybkości oraz DMG, przy zachowaniu obecnych parametrów dla CT (o ile to możliwe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Jestem tego samego zdania co Sk4n3r Tu nie chodzi o zwrot fajek, tylko sam sens wydawania tych 150zl na podwojny skok. Myślę że ludzie nie wydawaliby 150zl na dmg czy hp, tylko właśnie na podwójny skok Poza tym, trzeba pomyśleć też o tym, że niektórych zabaw nie da sie przejść bez double jumpa To jest mega ciężki temat, ale myślę, że lepiej jest zmienic dmg albo hp, bo imo zabicie ct na 2 hity z molo jest bardziej op niż double jump. Dlatego właśnie podpinam sie pod wypowiedź sk4n3ra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro- Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Na tak pod warunkiem że zostaną oddane fajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Geniusze może nauczcie się czytać ze zrozumieniem? @ Mikrusikwyraźnie napisał że można wtedy właścicielom gangów oddać fajki. XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midoriya Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Propozycja została przyjęta. 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi