Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanko :*

Udostępnij

asaso

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: (Na jakim grasz na serwerach): asaso
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem): Na serwerze w godzinach rannych lub południowych nie ma admina, a czasem BARDZO by się przydał, brakuje również admina, który nie bałby się dawać commsów, bo aktualnie jak mam wrażenie większość za wszelką cenę nie chce dawać commsów.. i nie dają. Czasami na serwerze panuje patologia której niektórzy po prostu nie są w stanie opanować. Ale dość o innych - Ja, poprawiłem zachowanie, już nie jestem tym asaso co rok temu ( kek) aktywność nieco spadła, z 300 min dziennie na 200, lecz w przypadku pomyślnego rozpatrzenia aplikacji, natychmiast bym ją poprawił.
Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Admin innej sieci, (były to arenki 1v1)
Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Praktycznie cały dzień z przerwami na potrzeby codzienne oraz wyjście na dwór.
Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT)
aktualny: GT
Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci)
4/10
Link do profilu Steam: STEAM
Mikrofon: (Tak/Nie)
Tak

Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Nie, w trakcie.
Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak, nie jednokrotnie.

• Smutne. 1

Teraz, Grzechu napisał:

XDDDDDDDDD

Dałeś czadu bo masz ból dupy, że ktoś będzie miał admina a ty nie

NA TAK 

+zachowanie

+znajomość regulaminu

+kulturalny 

nie chodzi o to on pisal juz pare podan akzde odrzucili i on placze na chat boxie ze nie przyjmuja mu podan potem whcodzi na serer i mnie obraza wisi mi to ze bedzie miec admina mi to nie jest potrzebne

• Haha! 3

spam

Przez Mikru,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności