asaso Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Nick: (Na jakim grasz na serwerach): asasoWiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem): Na serwerze w godzinach rannych lub południowych nie ma admina, a czasem BARDZO by się przydał, brakuje również admina, który nie bałby się dawać commsów, bo aktualnie jak mam wrażenie większość za wszelką cenę nie chce dawać commsów.. i nie dają. Czasami na serwerze panuje patologia której niektórzy po prostu nie są w stanie opanować. Ale dość o innych - Ja, poprawiłem zachowanie, już nie jestem tym asaso co rok temu ( kek) aktywność nieco spadła, z 300 min dziennie na 200, lecz w przypadku pomyślnego rozpatrzenia aplikacji, natychmiast bym ją poprawił.Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Admin innej sieci, (były to arenki 1v1)Jak długo gram w CS:GO?: 5 latW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Praktycznie cały dzień z przerwami na potrzeby codzienne oraz wyjście na dwór.Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT)aktualny: GT Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci)4/10Link do profilu Steam: STEAM Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Nie, w trakcie.Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak, nie jednokrotnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Można dać wkońcu szansę. Tak Ogarniasz Zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Z racji ze freeze i zefir ma admina to Jestem na tak Zachowanie I znajomość gry na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Na tak bo słyszałem, że na jb każdy ma szanse kek +aktywność +ogarnął się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLOWMO Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Na Tak +aktywność +zachowanie +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 na tak ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Na +staranie napisane podanie +chęci +aktywność +doświadczenie +sm +/-wiek -mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Na Tak +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
18Stka Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 2 godziny temu, kingu napisał: Z racji ze freeze i zefir ma admina Na tak + Zachowanie +/- wiek + ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Tak +aktywność +sm +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 nie -toxic 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Na tak +Aktywność +Ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Na tak +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 na tak +aktywność +ogarnia +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZefirDark Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Edit Jestem na tak +doświadczenie +bardzo poprawił swoje zachowanie i to się cenni +aktywność dodam coś od siebie: Myślę, że da rade:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Freze czy zefir dostali, to ty też powinieneś +Ogarniasz jako tako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Tak +aktywność +sm +ogarnia na pewno lepiej niż wymienieni powyżej admini Po zatem jb już i tak umiera tak jak cała arena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdr Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 na nie -zachowanie na serwerze -latwo daje sie sprokowac -ilubi wyzywac 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 15 minut temu, rdr napisał: na nie -zachowanie na serwerze -latwo daje sie sprokowac -ilubi wyzywac XDDDDDDDDD Dałeś czadu bo masz ból dupy, że ktoś będzie miał admina a ty nie NA TAK +zachowanie +znajomość regulaminu +kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdr Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Teraz, Grzechu napisał: XDDDDDDDDD Dałeś czadu bo masz ból dupy, że ktoś będzie miał admina a ty nie NA TAK +zachowanie +znajomość regulaminu +kulturalny nie chodzi o to on pisal juz pare podan akzde odrzucili i on placze na chat boxie ze nie przyjmuja mu podan potem whcodzi na serer i mnie obraza wisi mi to ze bedzie miec admina mi to nie jest potrzebne 3 spam Przez Mikru, 7 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek101 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Jestem na NIE. To że ogarniasz to spoko , ale musisz nabrać jeszcze troszkę pokory do innych , a sie nie dawać prowokować i byle co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Jeszcze nie. Popracuj nad prowokacjami i mysle ze nastepnym razem moze sie udac. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi