asaso Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Nick: (Na jakim grasz na serwerach): asasoWiek: 15 aktualnieDlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Ponieważ często, kiedy wchodzę rano ( ok. 9-9:30) jeszcze nie ma adminów i czasami panuje chaos na serwerze, którego nie ma jak opanować. Uważam, że jestem dobrym kandydatem, bo mam dobry kontakt z większością ludzi, którzy teraz grają na serwerze. Poprawiłem sporo zachowanie i znajomość regulaminu. Aktywność spadła o kilkadziesiąt minut, jednak myślę, że 3-4 godziny dziennie to nadal dobra aktywność ;vDoświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.): Byłem adminem na innej sieci serwerów.Jak długo gram w CS:GO? ok. 5 latW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Zazwyczaj gram od 9 z przerwami przez cały dzień. Później wbijam koło 21.Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT):actually: GTtam, gdzie mam 24h: GTZnajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci): 4/10Link do profilu Steam: STEAMMikrofon: (Tak/Nie): TakMutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet): Nie, lecz w trakcieCzy przeczytałem regulamin Admina?: Tak, wielokrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 (edytowane) nie -sm - wiek Edytowane 22 Lipca 2021 przez Ponczus_EASY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 (edytowane) - tydzień temu nie wiedziałeś kiedy freeday musi wrocic a zapewniałeś ze znasz regulamin - wiek, sm nq nie - dajesz mi Haha pod opinia Edytowane 22 Lipca 2021 przez Australia 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 na demku ze skargi nie pokazałeś się z dobrej strony, bezsensownie obrażałes oraz pokazałeś nieznajomość regulaminu aktualnie na serwerze często widać u ciebie zbędne prowokacje nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 nie masz glos jakbys mial 10 lat 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Kurczę mam mieszane uczucia co do ciebie bo moim zdaniem nie poradzisz sobie jako admin Pokaż przez.2tyg ze ci zależy i wtesy zloz podanie Na nie -nie ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 (edytowane) Jak nie ogar nie rozumiem. Według was zefir jest lepszym kandydatem? Moze według was dobrym wiekiem nie wróży ale głosu piskliwego nie ma i pisząc podanie wie jakie czekają go konwekcje jak cos spiepszy. Jestem jednak za daniem tej szansy. Na Tak. +aktywność +ogarniasz regulamin i ct 7 godzin temu, Ponczus_EASY napisał: nie -sm 7 godzin temu, Australia napisał: - wiek, sm XD chlop ma sm 4/10 nie wiem czego jeszcze wymagacie 7 godzin temu, Australia napisał: - dajesz mi Haha pod opinia Kolejny zajebisty powod przez ktory nie mozesz dostac admina XDD +wiek A sylwek ma 14 :v Edytowane 23 Lipca 2021 przez Grzechu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Jestem na tak dlaczego? Po pierwsze gra dużo na serwerze a teraz w wakacje obecni admini mają wywalone. Po drugie 15 lat to już jest normalny wiek a jego głos też jest normalny jak na osobę bez mutacji i raczej nie odwala jak cała śmietanka towarzyska "dorosłych" na serwerze. Po trzecie sm 4/10 to chyba więcej niż to co potrafią ludzie z połowy sieci. Wiadomo nie każdemu można dać szansę ale jeśli już chłop po raz kolejny chce spróbować to może warto dać szansę? A dengu to kilka kliknięć i po sprawie. Na tak +sm +wiek +aktywność 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 1 godzinę temu, MiczuMily napisał: Jestem na tak dlaczego? Po pierwsze gra dużo na serwerze a teraz w wakacje obecni admini mają wywalone. Po drugie 15 lat to już jest normalny wiek a jego głos też jest normalny jak na osobę bez mutacji i raczej nie odwala jak cała śmietanka towarzyska "dorosłych" na serwerze. Po trzecie sm 4/10 to chyba więcej niż to co potrafią ludzie z połowy sieci. Wiadomo nie każdemu można dać szansę ale jeśli już chłop po raz kolejny chce spróbować to może warto dać szansę? A dengu to kilka kliknięć i po sprawie. Miczu dobrze mówi ja bym dał szansę okres próbny Na tak Wiek Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Na tak +Wiek +SM +Ogarniasz -Nie znasz niektórych punktów w regulaminie ale cóż, każdy czasem popełnia błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Na Tak +Aktywność +Myśle że da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZefirDark Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Na nie -Wiek, jest bardzo nie dojrzały -Prowokuje i lubi robić freekile -Nie rozumie podstawowych pytań, żeby pomóc osobie, która jest w potrzebie(śmieje się z nich zamiast wyjaśnić na czym polega regulamin itp) +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLOWMO Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Na Tak +aktywność +sm +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Nie +ogarnia jb +gra aktywnie +sm -prowokuje -wątpie w wiek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 W dniu 22.07.2021 o 22:41, asaso napisał: Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet): Nie, lecz w trakcie No nie, kolejny 15-latek bez mutacji! W dniu 22.07.2021 o 22:41, asaso napisał: Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.): Byłem adminem na innej sieci serwerów. Ciekawe na jakiej. Wystarczy, że w administracji jest już jedna osoba która kłamie z wiekiem i jest to potwierdzone. Tzw. Sylwek. Nie trzeba kolejnej osoby. -Commsy -Nie masz tylu lat Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 26 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 Na +sm +aktywność -mutacja -wiek -nieznajomość regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 27 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi