Tetsuya Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Nick: Tetsuya Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jest sporo cheaterów, a aktywność adminów na serwerze jest, a raczej jej prawie nie ma. Doświadczenie w adminowaniu: kilkukrtony admin na AS Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Nie mam miar czasowych we wakacje Link GT: *klik* Znajomość SM: 5 Link do profilu Steam: *klik* Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 4 Lipca 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Siema za ile 10k fajek -obraża mnie ciągle -ostatni degrad za sprzedaż fajek +ogarnia w adminowanie na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 na tak +ogar +doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Na tak +ogar -adaś ma małego +doświadczenie +ma chłopak łeb do interesów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Na -degrad za handlowanie walutą serwera +doświaczenie/sm +aktywnośc +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Na nie -Handlowales fajkami, dostales bana i potem mowiles ze masz gdzies arene XDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubix Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Mimo tego że z policji to Adaś fajny chłopak Na tak +ogarnia +doświadczenie +aktywność życie zgubione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Godzinę temu, Kokonek napisał: Na nie -Handlowales fajkami, dostales bana i potem mowiles ze masz gdzies arene XDDDD Spoko ty też się popisałeś jako admin a teraz zgrywasz ideał lol Jestem na Tak -degrad z dosyć ostrym powodem +aktywność +doświadczenie +ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Widzę że hejtują cie tu za tradeowanie walutą serwera, to dodam tyle od siebie że tu nie będziesz miał czym handlować * pozdro pijawy* +GT +Ogar +Jest doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 9 godzin temu, Kokonek napisał: Na nie -Handlowales fajkami, dostales bana i potem mowiles ze masz gdzies arene XDDDD Tak Aktywność Wiek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Jestem na - Aktywność - Poczucie humoru - Komunikatywność - Doświadczenie Patrząc na pierwszy rzut myślałem o skargach na Ciebie, które przeglądałem z kilkanaście minut.. jednak grałem ostatnio sporo z Tobą na serwerze i zabawa na serwerze była przednia Mam nadzieję, że nic nie dowalisz przez ten czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 TAK - OGARNIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Na tak +dobrze wkuwa regulaminy +obrotny i przedsiębiorczy +surowy i bezwzględny +były długowieczny admin +poważny, dźwięczny głos +czasem żartuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Na tak +Aktywność +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 tak +wiek +ogar +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi