SchMidT Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 (edytowane) Nick: SchMidT Imię: Maciej Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Myślę że byłbym dobra pomocą w składzie zielonych patrząc na mój staż na forum oraz to jak często na nie wchodzę, a jak wiemy każda para rąk się przyda. Druga szansa na pewno byłaby dla mnie okazja do udowodnienia że nadawałem się na moderatora gdy go jeszcze miałem. Doświadczenie w moderowaniu: Pełniłem już tutaj funkcje moderatora przez krótki okres przez moje stare błędy czyli rzucanie się na kolorki. A tak to znam funkcje moderatora na tym forum i całkiem dobrze sobie z nimi radzę. Ile czasu poświęcam forum dziennie: Wchodzę kilka razy dziennie i przeglądam wszystkie aktualności. Coś o sobie: Mam na imię Maciek, mam 18 lat i mieszkam w województwie dolnośląskim. Interesuje się piłka nożna jak i sporadycznie wychodzę pojeździć na rowerze. Jeżeli chodzi o moje cechy nie chciałbym od razu zaczynać od samych swoich zalet, chce się skupić na moich wadach. Zacznijmy od tego, że stałem się lekko leniwy jeżeli chodzi o sprawy związane z CS:GO - co może świadczyć skarga napisana przez skanera jak pełniłem funkcje Act. Druga sprawa jest to, że gdy nie widzę zainteresowania bądź zaangażowania u innych też mi się lekko odechciewa - co może swiadczyc przyszłe zamknięcie surfa. Kolejna wada jako błąd z przeszłości było przysłowiowe rzucanie się na rangi. Było to z mojej strony głupie ale po prostu chyba chciałem się wszędzie wykazać. Natomiast jakby popatrzeć na moje dobre strony jestem osobą miła, bezkonfliktową jak i również bardzo pomocna i na codzień staram się eliminować moje wady wypisane wyżej. Co zrobiles dla ArenySkilla: wielokrotnie major admin, opiekun, act, moderator Kontakt: Steam discord teamspeak Edytowane 7 Czerwca 2021 przez SchMidT 1 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Tak +doswiadczenie +wiek +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelek9871 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Na TAK +wiek +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 XDDD -dzieciak - zachowanei tak 1 Nie widzę pozytywnego argumentu podkreślającego dlaczego jesteś na tak. Przez RuteK, 7 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 tak staz na forum ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Tak +Ogarnia +Aktywność Na Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 (edytowane) Nic do Ciebie nie mam, ale co do tego podania to niestety będę trochę negatywnie nastawiony, w stosunku do przyjęcia go. Miałeś już kiedyś moderatora na forum, daj się wykazać innym (najpewniej ktoś napiszę podanie jeszcze, jestem niemal pewny w 100 procentach) Jesteś majorem serwera Jailbreak na naszej sieci, widać lekkie niedopilnowanie w pewnych kwestiach, powinieneś się zająć w 100% serwerem JB lub zrezygnować po prostu z tej roli jeśli chcesz czynić poczynania moderatora forum. Jesteś do tego opiekunem serwera Surf, ale tego nie będę brał tego pod uwagę bo nie ma to sensu, nasza dzisiejsza konwersacja na steamie to pokazała. Na ten czas jestem na nie Jeśli coś by się zmieniło z tych rzeczy co napisałem u góry to zgłoszę moją odpowiedź do twojego podania i może zmienię swój głos na "tak". Edytowane 7 Czerwca 2021 przez Karczmi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Na tak +wiek +ogar +aktywność na forum +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karakan Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Na tak +wiek +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Jestem na TAK +wiek +wrócił z off'a i długo się trzyma +Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Imo na tak +no coś tam ogarnia +dosyć długi staż +dojrzał +nie denerwuję się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Na Tak +wiek +aktywność -masz opiekuna i majora nie wiem jak to wszystko ogarniesz ;c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 (edytowane) - nie wiem, nie potrafisz dać chłopowi permsilence gdy ma 200comsów to ciekawe kiedy Ty postawisz warna (dobrze, że są inni moderatorzy) - 7 minut temu, MiczuMily napisał: +dojrzał XD, ta dojrzał pod skrzydła P.C - Surf niegrywalny po kilku mięsiacach - Jb jest chyba już na 3 miejscu, czyli Twoje złe decyzje przechodzi na to ile teraz osób gra na jb - generalnie masz 18lat nie Frosztj > Schmidt Edytowane 7 Czerwca 2021 przez Drix 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Duże tak +chłop siedzi dużo na forum +potrafi się przyłożyć +długo czekał na swoją szansę i widać, że mu zależy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastkaa Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 8 minut temu, Drix napisał: - XD, ta dojrzał pod skrzydła P.C Ale chuj cie to Na tak - staż - długo się starasz i wiem ze ci zalezy -wiek -ogarnięty ❤️ 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Tak Aktywność na forum Doświadczenie Mam tylko nadzieję że będziesz miał chodź trochę czasu na jb. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 NO TAK! + super gosc + ogarnia + mily + duzy staz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 co by kto nie napisal i tak dostanie xd na tak +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 (edytowane) Spoiler Godzinę temu, Diamont napisał: +ogarnia Godzinę temu, pawelek9871 napisał: +ogar Godzinę temu, Mikus napisał: ogarnia Godzinę temu, Killerek napisał: +Ogarnia 58 minut temu, malcuch napisał: +ogar 57 minut temu, Karakan napisał: +ogar 47 minut temu, frosztj napisał: +Ogarnięty 46 minut temu, MiczuMily napisał: +no coś tam ogarnia 33 minuty temu, SebOwieczka napisał: +potrafi się przyłożyć 30 minut temu, Nastkaa napisał: -ogarnięty ❤️ 24 minuty temu, hvbert napisał: + ogarnia 23 minuty temu, ST0LAR napisał: +ogar 12 osób, rozumiem że jest gorąco ale żeby aż tak Was zgrzało? idfk Zniszczeni lirycznie 😆@ Grzechu👏 Cytat -masz opiekuna i majora nie wiem jak to wszystko ogarniesz ;c No offence do każdej osoby którą zacytowałem/autora tematu. Jestem na nie, skończ jedną robotę a nie skaczesz z kwiatka na kwiatek. Spoiler Godzinę temu, idol napisał: XDDD -dzieciak - zachowanei tak szef Edytowane 7 Czerwca 2021 przez 7days 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Na tak Ogar Doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Na tak +wiek +ogar +aktywność na forum +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 2 godziny temu, SchMidT napisał: moje stare błędy czyli rzucanie się na kolorki ale dalej to robisz XD zajmij sie swoimi SERWER -nie ogarniesz wszystkiego na raz :] na nie 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
18Stka Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Na tak + staż na forum + Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 (edytowane) Na początku trzeba rozpocząć hipotetyczny bieg wydarzeń. Przyjmując, że Maciek otrzymuje zielonego: Mod>Rezygnacja z reszty ważnych rang(Czyt. M@ O@)>Rozwinięcie dramy i burzy na tle Maciek - Domcia, powrót do starych czasów, sypią się degrady >Jeśli Maciek utrzyma się po dramach, dostaje awans, zostaję modem na stałe, dalej bierze się za jakieś projekty, ale każdy upada, jak dotychczas(Jeśli nie, zostaje przy samym zielonym) Przyjmując, że Maciek nie otrzyma zielonego: Odrzucone podanie>walka na Tle Maciek - Domcia, zagęszcza się jedynie do ciśnięcia beki, że nie dostał rangi>Sytuacja, w której zaprzestaje starać się jako inne rangi>W przyszłości otrzymując degrada z O@, lecz zostając na M@ do własnej rezygnacji. Teraz zapytacie skąd to wiem? Sprawa jest prosta, długo na AS się siedzi, i co niektóre sprawy się pamięta, jednakże przy chęci poparcia argumentu z rezygnacją przychodzi sytuacja, która jest scamem, dokładniej: Spoiler Panie Kamilu, proszę się wytłumaczyć z tego Ale spokojnie, kilka argumentów dalej pozostaję, nie uciekajcie pls Dobra, ale tak na poważnie, jak od dawna wiemy NAJWIĘKSZYM problemem jest tutaj nie kończenie projektów. Zapytacie o przykłady? Aktualny przykład Surfa, który na dniach zostaję bez O@, więc zostanie zapewne usunięty, projekt 5v5, który również po czasie został nie wypałem. Gdy weźmiemy pod lupę podanie, ujrzymy zdanie: 3 godziny temu, SchMidT napisał: Druga sprawa jest to, że gdy nie widzę zainteresowania bądź zaangażowania u innych też mi się lekko odechciewa Jednakże, w sytuacji, w której jest się NAJWYŻEJ położoną rangą, zaraz po Właścicielach, czy to nie od ciebie zależy, aby każdemu się chciało tam siedzieć i grać? Czy to nie ty powinieneś stworzyć tam społeczeństwo? W mojej opinii, jest to próba wybielenia, co potępiam, wypada brać odpowiedzialność za swoje czyny, a nie jak NTM płakać, że to wina innych . Kolejnym w mojej opinii minusem, jest przywiązanie się do ludzi. Biorąc przykład pierwszy z boku, aktualna drama. Jako iż bacznie z @KamyKrozgryzaliśmy całą dramę, bardzo łatwo jest mi powiedzieć, że gdyby nie Nastkaa, to po prostu ta drama by umarła. Przykład? Sytuacja z TeamSpeak'a, gdzie sam mówisz, że nie chcesz ciągnąć dramy, i nie ma żadnego problemu, nic się nie dzieje. Jednakże, w sytuacji, gdy pojawia się Nastka, i zaczyna ciągnąć temat, kończy się to zaczepkami pokroju dzisiejszego CB: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Jest to jedynie kropla w morzu sytuacji, w których sytuacja by się skończyła, jednakże, przy wypowiedziach Nastki, znowu zostajesz sprowokowany do wyjścia do tablicy i ciągnięcia konfliktu, nazwałbym to nawet "Sercem" całego konfliktu Oczywiście, wszystkie dowody brane są z Archiwum, każdy może przejrzeć je sam: https://forum.arenaskilla.pl/chatbox/archive/?page=7 Moim kolejnym argumentem, będzie brak odzewu na walkę z rangami, rozmawiamy o tym, że przytłaczające jest posiadanie ich tyle, że już nie chcesz tego robić, chciałeś się wtedy po prostu wykazać, jednakże? Spoiler 4 Rangi i podanie na kolejną, nie uważasz, że dalej stoisz na tym samym? Nawet, w sytuacji, w której powiesz, że te rangi cię nie przeciążaj i wyrabiasz, to dlaczego SURF zostanie zamknięty? Nie lepiej zostać przy jednej główniej radzę (Czyt. M@/O@) i ranga z forum (Czyt. Np. Redaktor)? Sam wiesz, że na rangi chętnych nie brakuje(Prócz ACT) i nie byłoby problemu, aby ktoś przejął jedną z tych ważniejszych rang. Ostatnim argumentem, będzie twoja osoba i twoja opinia. Jak wiadomo, charakter jest, i tego nie zmienimy. Jednakże, w sytuacji, gdzie społeczeństwo i myśli o twojej osobie są tak podzielone, czy powinna zostać nadana ci tak wysoka ranga? Nie myślisz, że wywołasz taką kontrowersję, że sam nie będziesz miał spokoju? Rozumiem, posiadanie rangi, poczucie władzy, czy inna rzecz dla której chce się takową posiadać, ale gdy popatrzysz, jakie konsekwencje to za sobą niesie, nie myślisz, że nie na miejscu jest znowu pisać podanie? Może zamiast tego zostać tu gdzie jesteś i przeczekać sprawę, lub zniknąć z AS na jakiś czas, poczekać aż stare rany się zagoją i wrócić? Sam dobrze wiesz, że stare sprawy się za tobą ciągną, i chociaż chcesz je zostawić, i sam piszesz o tym w podaniu, to jednak lecisz do przodu, nie lepiej czasem zrobić kroku w tył? To teraz czas na tą pozytywniejszą część(chociaż nie dla wszyskich ). Czyli do pozytywów, progresu, rzeczy godnych pochwały. Z pewnością godna pochwały jest twoja zmiana podejścia do osób, nie patrzysz już aż tak bardzo na opinię innych ludzi, jak i sam sobie o nich nie wyrabiasz, skończyłeś z nienawiścią do innych osób(Nie to co z Mikrusem), odciąłeś prywatne życie od Areny, przestałeś ufać ludziom, przez co masz mniej problemów i dram . Koniec z byciem dzieciaczkiem żyjącym tylko AS . Kończąc te marne wypociny, dochodzę do konkluzji, że nie jesteś złym kandydatem, jednakże stare rany i otoczenie, wyciąga cię ciągle do odpowiedzialności, i ciężko będzie ci naprawić swoją opinię i błędy, bo jak sam wiesz, nie każdy chce się pogodzić . Nie będę tu dawał, czy jestem na Tak, czy na nie, ponieważ jesteśmy znajomymi, więc nie byłbym szczerzy :v. Chciałem tylko rzucić lekkie spojrzenie na kilka spraw jak wygląda z boku, nie patrząc już na odległe czasy, a na to co się ciągnie i dzieję teraz. Dzięki za uwagę PS. Nie chciałem nikogo urazić, po prostu tak to widzę Edytowane 7 Czerwca 2021 przez Matysiak 2 1 2 2 3. W podaniach należy wyraźnie zaznaczyć swoje stanowisko, czy jest się ,,za przyjęciem", czy "za odrzuceniem" kandydata na stanowisko admina/powiązane. "Nie będę tu dawał, czy jestem na Tak, czy na nie, ponieważ jesteśmy znajomymi, więc nie byłbym szczerzy :v" Skaner zrezygnował to trzeba pilnować Przez RuteK, 7 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 50 minut temu, Matysiak napisał: Ostatnim argumentem, będzie twoja osoba i twoja opinia. Jak wiadomo, charakter jest, i tego nie zmienimy. Jednakże, w sytuacji, gdzie społeczeństwo i myśli o twojej osobie są tak podzielone, czy powinna zostać nadana ci tak wysoka ranga? Nie myślisz, że wywołasz taką kontrowersję, że sam nie będziesz miał spokoju? Rozumiem, posiadanie rangi, poczucie władzy, czy inna rzecz dla której chce się takową posiadać, ale gdy popatrzysz, jakie konsekwencje to za sobą niesie, nie myślisz, że nie na miejscu jest znowu pisać podanie? Może zamiast tego zostać tu gdzie jesteś i przeczekać sprawę, lub zniknąć z AS na jakiś czas, poczekać aż stare rany się zagoją i wrócić? Sam dobrze wiesz, że stare sprawy się za tobą ciągną, i chociaż chcesz je zostawić, i sam piszesz o tym w podaniu, to jednak lecisz do przodu, nie lepiej czasem zrobić kroku w tył? Nie mogą Cię wszyscy dażyć sympatią, zawsze znajdą się grupki, które będą wrogo nastawione przez największą głupotę, zwłaszcza na takim forum. Dodatkiem jest, że Maciek wyszedł tutaj na kozła ofiarnego, ponieważ innym nie odpowiadało jego zachowanie. Również zawijanie z AS było by bezmyślnym posunięciem, dlatego iż po powrocie każdy sobie przypomni o starych dziejach. Na ten moment posiadasz M@ oraz O@, O@ będzie zabrany wraz z zamykaniem surfa, zostaje M@. Natomiast, czy utrzymasz moda, jak i M@, w momencie, gdy posiadając samego M@ nie byłeś w stanie zrobić czegoś więcej, aniżeli eventów? Patrząc na przeszłość stalibyśmy w miejscu, sytuacja z kolorkami była dawno, przez co powinna iść w niepamięć i patrzeć na aktualny bieg rzeczy, gdzie dużą jego zasługą było postawienie surf. Natomiast można również zauważyć spory spadek jaila, lecz bez o@ małe jest pole manewru z serwerem. "drama' z Domcią nie powinna być wystawiana na światło dzienne, nie zostało to również wypuszczone przez Ciebię, także nie powinno być tej "łatki" na tobie. Uważam, że na ten moment lepszego kandydata się nie znajdzie, natomiast uważam również, że nie utrzymasz jaila na dobrym poziomie robiąc jedynie eventy, posiadając do tego moda. Jestem na lekkie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi