Skocz do zawartości

[Odrzucona]Naizik cd

Udostępnij

xdar1uNqq

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator

Link do steam: - 

Link do steam oskarżonego: -

Nick oskarżonego: @ naiz
Opis sytuacji: Adminek kampi na ukryju, żeby nabijać godzinki, patus ogolnie, a skoro discord jest brany pod uwage, no to panie @ SchMidT prosze zaprzestac faworyzowania adminow ;/
Serwer: Forum discord B)

Data i godzina zdarzenia: 22.05 21;30 - 22;13
Dowody: image.png.19e386b4e35df496a5ad91eb34f5b9d3.pngimage.png.454d78a65a2b38febbcf34718c981a90.pngimage.png.04e6988914be003534f8d21a49dedc28.pngimage.png.52c41844df9d4383d651b23c59c9b3e0.png

ps. @logo713x13.pngMatysiak pdw
Skaner nie warnuj, ja tylko grzecznie i kulturalnie mu odpowiadałem ;/

• Haha! 3

Ss’y są brane z grupy”hejterownia”, gdzie każdy na siebie najeżdża, co sami z matysiakiem na ts przyznaliscie, ze nie powinno być brane pod uwagę.

co do nabijania aktywności na ukryciu to prosze o dowody, bo pepega są takie oskarżenia bez dowód 60:/, w momencie, gdy tak nie robiłem 

• Haha! 2

• Moderator
29 minut temu, naiz napisał:

Ss’y są brane z grupy”hejterownia”, gdzie każdy na siebie najeżdża, co sami z matysiakiem na ts przyznaliscie, ze nie powinno być brane pod uwagę.

co do nabijania aktywności na ukryciu to prosze o dowody, bo pepega są takie oskarżenia bez dowód 60:/, w momencie, gdy tak nie robiłem 

"4. Admin ma obowiązek zawsze zachowywać kulturę wobec Graczy oraz reszty Adminów - nie obraża nawet nagminnie zachowujących się i łamiących regulamin Graczy." Co mnie obchodzi ten kanał. Sam za to dawałeś degradacje.

image.png.2da278c3d85e8cab170b18af68215c19.pngimage.png.b4146b8895cfd696ebacd9c5ea54f4e7.png 
Czy to i wyżej wymienione obrazki to kultura, do której jesteś zobowiązany?

Co do godzin Kurcze jak to jest, że masz godzine na serwerze i 10 punktów? To co Ty tam robiłeś(nie wierzę w to, że przez godzine nie ma zadnej zabawy, z której również dostajesz). Do tego już od jakiegoś czasu są pogłoski, ze kampisz na ludzi przykład: image.png.cfdc5bb599c51082b3a32942d65d64cb.png

"4. Admin nie ma prawa faworyzować Graczy." To nie tak, że piszesz po ludziach, żeby móc SPECJALNIE karać konkretne osoby? Pisałęś do browna, zeby ci typa wystawił XDD

image.png

Edytowane przez xdar1uNqq

Co do „punktów”, polecam sprawdzić ile razy byłem w ct przez ostanie 3 miesiące, rozjaśni to ilość punktów

co do nitrka, faworyzacja? tłumaczyłem już, ze grałem w lige i dostałem info, ze chłop wyzywa, wiec spytałem się „zaufanej” osoby, czy jest to prawda choragiewko

oj kacperku 22 od października, to imo malutko aby cokolwiek mówić o nabijaniu aktywności, gdzie jestem aktywny, co można zobaczyć na gt jak i na demkach

8 godzin temu, naiz napisał:

oj kacperku 22 od października, to imo malutko aby cokolwiek mówić o nabijaniu aktywności, gdzie jestem aktywny, co można zobaczyć na gt jak i na demkach

z tego co mi wiadomo komenda /toptime nie jest od października tylko została wprowadzona w tym roku, także jakby podliczyć od października to wyjdzie x2 tych godzin <3 

+kolejny cb

image.png.3e9e00c4b3b4040ee7c3c8f3b7f17787.png

Edytowane przez Tetsuya
  • Smutne. 1

To ja też dodam coś od siebie. Po 1 sami ciągle się tyracie na chatboxie, po 2 wiadomo jak to jest na arenie jeśli się straci jakąś rangę to od razu trzeba tyrać innych bo ktoś ma lepiej od was :pepeOK:.

Idąc dalej xdar1uNqq sam nie zachowywał kultury na dc i usuwał swoje wiadomości na dc (schmidt ma logi z czatu dc oraz są osoby na dc które to mogą potwierdzić). A tu ss z powstania hejterowni na dc na której widać ,że  xdar1uNqq nie był przeciwny powstaniu jej.  Jak dla mnie znowu robicie syf na AS, więc może pora wyjść z domu i zastanowić się nad swoim życiem:pepeLove:.

1.PNG

2.PNG

• Moderator
7 minut temu, MiczuMily napisał:

To ja też dodam coś od siebie. Po 1 sami ciągle się tyracie na chatboxie, po 2 wiadomo jak to jest na arenie jeśli się straci jakąś rangę to od razu trzeba tyrać innych bo ktoś ma lepiej od was :pepeOK:.

Idąc dalej xdar1uNqq sam nie zachowywał kultury na dc i usuwał swoje wiadomości na dc (schmidt ma logi z czatu dc oraz są osoby na dc które to mogą potwierdzić). A tu ss z powstania hejterowni na dc na której widać ,że  xdar1uNqq nie był przeciwny powstaniu jej.  Jak dla mnie znowu robicie syf na AS, więc może pora wyjść z domu i zastanowić się nad swoim życiem:pepeLove:.

1.PNG

2.PNG

3. No i co z tego, że też tam wyzywałem, widzisz jakąś rangę na moim koncie? Skoro naizik uważa, że te miejsce miało być brane na serio to czemu tylko ja mam za to zostać ukarany? Tak, więc spytam po raz drugi co z tego, że ja tam też wyzywałem, skoro i tak już za to odpowiedziałem, a teraz zaden regulamin admina mnie nie obejmuje?

2. Problem w tym, że to on mnie zaatakował swoimi ambitnymi tekstami, też nie wiem czy jakiś admin jb jest powodem do powiedzenia, że ma lepiej xd

1. Nie tyramy się na CB, naizik próbuje mnie chyba obrazić, ale jest niszczony, bo mało myśli ;v

image.png.738846e17f4f66844bb3a5408bfe4510.png
 święty też nie byłeś ^>^

Jak dla mnie prywatne discordy nie powinno być brane pod uwagę, ale skoro są to kończymy to co zaczął naiz :peposleep:
Poza tym skoro sam nie chcę tego admina to może pora go zabrać :pepozoom:

• Lubię to! 1
  • Smutne. 3

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności