Bagietka Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) - Bagietka Wiek: 19 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) - Bo jak widzę jaka patola sie dzieje gdy adminów nie ma to mnie krew zalewa i chcialbys cos z tym zrobic Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) - Byly Admin JB 1. W Garry's modzie mialem administratora na wielu serwerach a w TF 2 tylko na 1 serwerze adminowalem Jak długo gram w CS:GO?: - 6 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 10 - 13 (godziny zależą od kiedy wbije oraz jak dlugo będę chciał grać) Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) - https://www.gametracker.com/player/[Ninja] Bagietka/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) - 2/10 Link do profilu Steam: - https://steamcommunity.com/profiles/76561198171487639 Mikrofon: (Tak/Nie) - Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) - Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Na TAK Aktywność Wiek Kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
18Stka Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Na tak + wiek + aktywność + Mutacja + Nie wdaje się w żadne kłótnie + Kulturka na wysokim poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Na tak +wiek +aktywność +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Na tak +wiek +aktywność +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 na tak mily obiektywny ogarniety chyba zna prawo sors moda chyba tez zna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 NA NIE! żałosne zachowanie Nie ogarniasz Jak dla mnie coś jest nie tak z tb bardzo dziwnie się zachowujesz 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelek9871 Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Na TAK +miły +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 12 minut temu, Br0wn napisał: NA NIE! żałosne zachowanie XXDDXDX kto to mówi Na tak +giga miły +wiek +aktywność +kulturalny 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Na Tak +ogar +wiek +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P4TRYK Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 na tak +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Na tak +wiek +ogarnięty +gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdziarski Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Na Tak +Mutacja +Miły +Pomocny +Ogarnięty +Wiek +Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShizerxXx Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Na Tak +Aktywność +Kulturalny +Mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLOWMO Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Na Tak +wiek +aktywność +kulturalny +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Napisze tu obiektywnie -niestety nie ogarniasz sporej ilości rzeczy -wg mnie nie będziesz potrafił zapanować nad serwem -czasem zdarza Ci się za dużo mówić nie potrzebnych totalnie rzeczy, gdzie to denerwuje niektóre osoby -sm +wiek +GT +adminów nie ma za dużo, a z resztą na jb nigdy nie jest za dużo (znaczy takiej sytuacji jeszcze nie było) Jak na razie jestem na nie, według mnie musiałbyś się jeszcze troszkę "podszkolić" co do zasad panujących na serwerze. Bardzo często piszesz na u@ o graczach, którzy popełniają DROBNE, a czasem nawet znikome błędy, dlatego osobiście bałbym się, że miałbyś takie podejście jako admin, że karałbyś za drobne rzeczy. Myślę, że to co miałem napisać to napisałem. Spoiler Nie bierz tego do siebie, tylko obiektywnie spojrzałem na całokształt. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Na nie -nie obiektywne myślenie -nie myślenie +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Na tak +Gra na serwerze od ponad roku, na pewno więcej niż większość adminków +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Na tak okres próbny +aktywnosc +wiek + bagietka z czosnkiem -mniej gadaj przez mikrofon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Zobaczymy. Okres próbny Napisz do mnie podając SID jak i link do konta na forum Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi