Skocz do zawartości

[Przyjęte] Czyżby powrót na admina?

Udostępnij

Bagietka

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: (Na jakim grasz na serwerach) - Bagietka
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) - Bo jak widzę jaka patola sie dzieje gdy adminów nie ma to mnie krew zalewa i chcialbys cos z tym zrobic
Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) - Byly Admin JB 1. W Garry's modzie mialem administratora na wielu serwerach a w TF 2 tylko na 1 serwerze adminowalem
Jak długo gram w CS:GO?:  - 6 lat
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 10 - 13 (godziny zależą od kiedy wbije oraz jak dlugo będę chciał grać)
Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) - https://www.gametracker.com/player/[Ninja] Bagietka/137.74.7.15:30050/
Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) - 2/10
Link do profilu Steam: - https://steamcommunity.com/profiles/76561198171487639
Mikrofon: (Tak/Nie) - Tak

Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) - Tak
Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak

Napisze tu obiektywnie

-niestety nie ogarniasz sporej ilości rzeczy

-wg mnie nie będziesz potrafił zapanować nad serwem

-czasem zdarza Ci się za dużo mówić nie potrzebnych totalnie rzeczy, gdzie to denerwuje niektóre osoby

-sm

+wiek

+GT

+adminów nie ma za dużo, a z resztą na jb nigdy nie jest za dużo (znaczy takiej sytuacji jeszcze nie było)

Jak na razie jestem na nie, według mnie musiałbyś się jeszcze troszkę "podszkolić" co do zasad panujących na serwerze. Bardzo często piszesz na u@ o graczach, którzy popełniają DROBNE, a czasem nawet znikome błędy, dlatego osobiście bałbym się, że miałbyś takie podejście jako admin, że karałbyś za drobne rzeczy. Myślę, że to co miałem napisać to napisałem.

Spoiler

Nie bierz tego do siebie, tylko obiektywnie spojrzałem na całokształt.

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności