kaYzer Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) kaYzerヅ Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Jestem aktywnym graczem Arenyskilla i bardzo często pod nieobecność adminów wystepują patologiczne zachowania typu ciągłe wyzywanie, nadużywanie mikrofonu i blokowanie ct Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Nie miałem jeszcze admina Jak długo gram w CS:GO?: ok.7 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 8-15:30 , 20;30-0;00 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) #1#2#3 Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/kaYzer23 Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Na Tak +SM +Gracz umie zachować kulturę osobistą +Mutacja głosu +Ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooki Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 +Sm 4/10 nie wnikam czy to prawda czy nie jeśli tak to duży + +wiek +mutacja +Wydajesz się ogarnięty Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
18Stka Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Na tak + Ogarnięty gracz + Vixoholik + Wiek +/- SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Kolejna próba, może w końcu zostaniesz przyjęty ;v Na tak +Ogarnięty +Jest na arenie od długiego czasu +SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Chyba na tak +ogarnąłeś się +nie piszesz podania po 2 tygodniach grania jak niektórzy -sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Tak Mało aktywnych adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelek9871 Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Na TAK +wiek + ogarnąłeś się +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 tak +starasz sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Na tak można dać szanse -poprawił zachowanie -aktywność -zgłasza osoby łamiące regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 ta aktywnosc stara sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Squeezer Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Na tak +aktywność +ogarnia +miły, pomocny +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birzon Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Na tak +aktywność +ogarnia +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaneki1 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 wszyscy spamimy kayzer na admina 2 lepiej nie ;) SPAM Przez SK4N3R, 18 Maja 2021, edytowane 18 Maja 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagietka Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Na tak - aktywność - miły - pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Przyjmuję. Napisz do Mnie podając swój SID jak i link do PROFILU DO KONTA na forum Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. 6 To ja też dam coś od siebie Przez SK4N3R, 19 Maja 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mexicano Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Na tak +aktywność +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Na tak +Aktywność +Mutacja głosu +SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Tak samo jak w przypadku innych 1 przyjeta skarga podczas okresu probnego i dziekujemy Napisz do mnie podajac SID jak i link do konta na forum Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi