antos Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 nick:❤Mrω3αℓℓу❤ Wiek: 14 lat Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Grając na serwerze, widze jak serwer potrzebuje dodatkowych adminów, dlaczego? ponieważ wchodzą ludzie z zagranicy (młodzi rosjanie) i krzyczą na cały głoś a jak wiadomo admin też człowiek nie cyborg, musi funkcjonować. Doświadczenie w adminowaniu: Pierwszy raz, lecz znam wiele potrzebnych komend. Jak długo gram w CS:GO?: 1137 godzin( prawie 2 lata) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Między 18-20 gdy jestem w szkole. Gdy jestem w domu około 15-20. Link GT: https://www.gametracker.com/player/❤Mrω3αℓℓу❤/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 2/10 Aktywność: Jest dobra, będzie jeszcze lepsza Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/E12311/. Mikrofon: Tak (Mutacja). Czy przeczytałeś regulamin Admina?: tak Kontakt:Fb,TS,forum,steam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Dank ciebie nie chce zrozum. NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 @ Havkeniby go tak nie chce, a jednak zatwierdzil podanie, czyli ma watpliwosci Na nie kolezko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Hmmmmm trudna decyzja ? w sumie okres próbny by był dobry w tej sytuacji, ale że miales taka złą opinię o Danku i pisałeś skargę że ci nie przyjął podania to mam wątpliwości jak zobaczę że się starasz to jak najbardziej na tak. Na ten moment Nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Niestety na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 10 minut temu, MefisTo napisał: Hmmmmm trudna decyzja ? w sumie okres próbny by był dobry w tej sytuacji, ale że miales taka złą opinię o Danku i pisałeś skargę że ci nie przyjął podania to mam wątpliwości jak zobaczę że się starasz to jak najbardziej na tak. Na ten moment Nie? Kolega tutaj zaproponował okres próbny, Chciałbym by dano mi szansę się wykazania(choć raz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 W sumie za okresem próbnym +GT +/-SM -wiek Na serwerze nie zauważyłem jakiegoś złego zachowania u ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Dank juz odrzucił, Twoje 2 ostatnie więc. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Jak narazie jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 1 godzinę temu, Havke napisał: Dank ciebie nie chce zrozum. NIE U2 Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 No niestety zła opinia według opiekuna i taka też moja NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Życie NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 -wiek -aktywnosc -sm -doswiadczenie 21 godzin temu, ❤Mrω3αℓℓу❤ napisał: Między 18-20 gdy jestem w szkole. NIEZLE NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy_Kubus Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 -wiek -aktywności -SM +GT jestem na tak Edit jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midoriya Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 nie Jest 6 adminów, do tego masz złą opinię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Jeżeli Dank cię nie chce to uważam że nie ma sensu pisać. Na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Zobaczymy jak Ci pójdzie. Przyjmuje Cie na okres próbny. Jedna przyjęta skarga i wylatujesz. Przeczytaj sobie dokładnie te 4 tematy to może tak szybko nie wylecisz: 1. klik 2. klik 3. klik 4. klik Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* na Pw, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi