Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanie na ACT

Udostępnij

Nitos

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:  Nitos
Imię:  Bartosz
Dlaczego ja mam otrzymać tę rangę?: Myślę ze byłbym odpowiednim kandydatem na to stanowisko z racji mojego stażu w csie zaczynając od 1.6 w którą zacząłem grać w wieku 15 lat aż do teraz w cs go oczywiście z przerwami, jakieś doświadczenie sprawdzania demek także mam posiadałem na jeden sieci ubt które robiło wszystko nie było po prostu takiego stanowiska jak act. Aktualnie z tego co widzę nie ma żadnych chętnych na to stanowisko dlatego też składam to podanko. Pozdrowionka 
Czy miałeś styczność z sourcebans?:  Mialem także z amxbans
Jak oceniasz swoja umiejętność oceniania cheaterów?:  Człowiek zawsze może być mylny więc myślę że takie pewne 8/10
Czy grałeś kiedyś na cheatach?: Jasne myślę że na tych najbardziej popularnych grałem.
Jak długo gram w CS:GO?: Ciężko zliczyć aktualnie na moim głównym kącie w cs go mam 1.500h ale wszystko zliczając myślę że z 3000h będzie.
Ile czasu poświęcam forum dziennie: W zależności od dnia, ale codziennie minimum 1h jestem z czego co jakiś czas zerkam na telefonie co się dzieje.
Znajomość SM: Między 6 a 7/10
Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Nitos98/
Kontakt:  Discord,Steam,Forum

• Lubię to! 1
  • WOW MEGA! 1

3 godziny temu, Karczmi napisał:

Masz rejestracje na forum od 11 marca i już lecisz na taką range? Ciesz się, że w ogóle udało Ci się admina na JB zdobyć bo z tego co pamiętam to pisałeś podanie około ponad miesiąc po swoim pierwszym wejściu na serwer. 
nie

Ja osobiście otrzymałem admina po tygodniu gry na serwerze HnS [fakt że miałem ~500 minut/dziennie]. Więc ten argument moim zdaniem jest trochę bez sensu. 

Ja jestem na tak,
+ Wiek
+ Chęci 
+ Doświadczenie

• Lubię to! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności