Zer0Poru Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Nick: Pawełek_JT Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:Jestem aktywny,pomocny.ogarniety. Ostatnio wróciłem do grania na Jailbreaku i bardzo często spotykam osoby nie znające regulaminu lub łamiące regulamin. Dużo z nich czuję się bez karnie a jak zwrócę im uwagę że łamią regulamin to mówią Pisz skarge itd a Pisanie skargi po pare naście dziennie jest bez sensu jak moge mieć poprostu admina i to sobie wyjaśnić a tak jak chce se wyjaśnić coś to mnie wszyscy olewają.Po za tym ostatnio gram dość dużo na serwerze i po mimo nie małej liczby administracji bardzo często na serwerze po prostu nie ma aktywnego administratora.Znam dobrze regulamin serwera a jak jestem czegoś nie pewny to sprawdzam regulamin i wtedy dopiero sie pytam czemu zrobil to i to. Doświadczenie w adminowaniu: 7/10 byłem adminem na serwerach w fivem,minecraft.csgo Jak długo gram w CS:GO?: Mniej więcej 4 lata. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: jak wstane to wbijam na serwer i gram mniejwiecej to okolice 10-24 Link GT: https://www.gametracker.com/player/Pawełek_JT/137.74.7.15:30050/ | https://www.gametracker.com/player/IIP4w3lxII/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 7/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199104753329/ Mikrofon: TAK Mutacja głosu: Nie lecz przechodzę Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak, już kilka razy. 9 Linki GT, jakie podałeś, są z JB 1 - przenoszę więc do tego działu. Przez SK4N3R, 2 Maja 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Nie - klamiesz z wiekiem - Doswiadczenie 7/10, ale adm w fivem i minecraft? - SM 7/10 no nie wydaje mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 (edytowane) Na nie -Wątpię żebyś w wieku 15 lat znał sm na 7 i biorąc pod uwagę prawdopodobne kłamanie z wiekiem to utwierdza mnie w przekonaniu że zawyżyłeś skalę sm dodam też że na mapie jb_shapeshifter (jailbreak #2) o godzinie 20:22 kandydat napisał że ma rocznikowo 15 i we wrześniu dopiero co będzie miał urodziny czyli na pewno kłamiesz z wiekiem ;o Edytowane 2 Maja 2021 przez Kokonek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Na nie. - raczej wątpie, że masz 7/10 w SM - zachowanie - mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 XDDDDDDDDDDDDD -zachowanie -nie ogarniasz na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P4TRYK Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 na nie -nie ogarniasz - masz swoj regulamin XDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amster Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Na nie -mutacja -nie wydaje mi sie żebyś znał 7/10 SM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelek9871 Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Na NIE -mutacja -nie ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Chyba sobie żartujesz -zachowanie jak totalny mad kid -jesteś nieśmieszny -wytadujesz jakieś niestworzone rzeczy, które niby się "znajdują" w regulaminie Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 na nie - absolutnie nie ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaYzer Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 na nie -kłamanie z wiekiem -kłamanie z mutacja -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 na nie -nie ogarniasz -zachowanie -kidos - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 (edytowane) XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -brak mutacji -kidosek nie Edytowane 2 Maja 2021 przez Karczmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Na Nie Nic dodać nic ująć -mutacja -doświadczenie. Co ma admin w minecraft do serwerów cs:go XD -sm. Te sm to z skąd wziąłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Nie -kłamiesz z SM 7/10 to chyba pisanie pluginow więc XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Na nie -15 lat haha chyba za 3 lata btw. -przechodzeniem mutacji nazywasz to ze pogrubiasz głos ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 nie ogarniasz, na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 na nie klamiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 W dniu 2.05.2021 o 21:56, Tetsuya napisał: Chyba sobie żartujesz -zachowanie jak totalny mad kid -jesteś nieśmieszny -wytadujesz jakieś niestworzone rzeczy, które niby się "znajdują" w regulaminie Na nie na nie -zachowanie opinia tetsuy jest zetelna bo on tam 24/7 siedzi kc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 (edytowane) XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD - Mad kid - Kłamanie z wiekiem - Brak mutacji - 7/10 Opanowałem do perfekcji modyfikację serwera poprzez FTP, wliczając : zmiany w plikach cfg, phares; ustawianie cvarów, modułów; innych zmian plików by plugin działał należycie - Kłamiesz z SM - Rok nie minął, więc nie możliwe że masz 15 lat. NIE. Edytowane 4 Maja 2021 przez Rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 na nie -mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 XDDD Na NIE ! + Sm + wiek -/+ zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Na nie -niedawne commsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 5 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 obejrzałem obiecane Ci demko z 01/05, dostałeś dzięki temu właśnie ctbana na 2 dni za 6 fk, w momencie którym kłóciłeś się z 5 osobami, że powiedziałeś inaczej na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 5 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 (edytowane) Na tak +ogar +Bardziej dojrzały od pana wyżej Edytowane 5 Maja 2021 przez Lewy 1 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi