Tetsuya Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Nick: TetsuyaImię: AdamWiek: 15 (05)Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Na forum jestem przez praktycznie cały czas. Przeglądanie demek dla mnie to forma odprężenia, także lubię je oglądać. Staram się być jak najbardziej obiektywny, również w stosunku do moich kolegów, osób które bardziej lubię. Z regulaminem JB sobie radzę bardzo dobrze, czyli z najcięższym regulaminem, jeżeli chodzi o decyzję, etc.Doświadczenie w ocenianiu demek: Demka oglądam sporadycznie od dłuższego czasu, tzn jakieś 0.5 roku.Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata (ponad 3000 godzin)Ile czasu poświęcam forum dziennie: Praktycznie cały czas mam odpalone forum w tle.Znajomość SM: 5Link do profilu steam: SteamKontakt: Steam, Discord (Tetsuya#7805), Forum, TeamSpeak, ewentualnie FaceBook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagietka Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zdecydowanie na tak - Miły - Doświadczony - Bardzo dobrze zna regulamin - Pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Tak +parę rozpisanych demek na koncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Gdzie masz te konkurencje? -brak pokory +doświadczenie -mam lepszy mundur na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Na tak +ogarnia +rozpisane demka +lepszy mundur niż ten ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Na nie -Dajesz muta za powiedzienie Potężny Admin czyli prawdopodobnie podobnie będzie podczas sprawdzania skarg 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Tak +Doświadczenie +Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 na tak +staż na jb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypsik Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Tak +Doświadczenie +Ogarnięty +rozpisanie demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 - zachowanie na discordzie - jaranie się tym jak Kopek/charka itp. wchodzi/wchodzą na serwer - wczesniej odrzucane podania bruh nie 2 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 (edytowane) Na tak +wiek +aktywność na forum +rozpisujesz demka +ogar Edytowane 27 Kwietnia 2021 przez malcuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 4 godziny temu, Tetsuya napisał: Wiek: 15 (05) -JB -zachowanie beka iks de zajmij sie lepiej adminem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelek9871 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Na TAK +Ogar +aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Na tak +wiek +aktywność na forum +rozpisujesz demka +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 -kolejne? +dośw -zachowanie od serca adas na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Na nie - Zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Na Nie -zachowanie ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 na nie - zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 (edytowane) A mówiłeś że nie będziesz pisał tego podania -Według mnie nie umiesz przyznać się do błędu i będziesz wymyślał największe głupoty żeby udowodnić swoją rację. Jestem na nie. Edytowane 28 Kwietnia 2021 przez Ciosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 na nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 tak +doświadczenie +aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 na nie -zachowujesz sie jak debil na serwerach -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 na nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi