Br0wn Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Na tak +AKTWNOŚĆ +często rozpisujesz demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Jestem na NIE, dlaczego? - Mimo, że Cię lubię faktycznie nie potrafisz przyznać się do błędu i to co pisał @ Cioseklubisz sobie powymyślać coś, żeby było na Twoje. - (Kłamstwa) - Złapałem Cię ostatnio na skardze dla Ciebie, że regulamin na JB też lekko nieznany, bądź źle go interpretujesz. - (Nieznajomość Regulaminu) - Nie potrafisz być opanowany tz. jeżeli ktoś wmawia Ci nieprawdę zamiast mu to wyjaśnić to wolisz się przekrzykiwać (BTW wyjaśnianie powinno być na PV czy coś takiego na serwerze również można, lecz powiedz swoje i to zakończ, ponieważ przeszkadzacie innym w rozgrywce) - (Brak opanowania) Co jedyne jestem powiedzieć na plus to: + Staż - (Długo już siedzisz) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 (edytowane) Na Nie -kij -Często wychodziło że nie znasz regulaminu i korzystałeś z własnej interpretacji regulaminu +staż +aktywny +demka -Twoja aktywność na surfie Edytowane 28 Kwietnia 2021 przez frosztj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 (edytowane) to co @ Ciosek napisal Według mnie nie umiesz przyznać się do błędu i będziesz wymyślał największe głupoty żeby udowodnić swoją rację. jestem na nie Edytowane 29 Kwietnia 2021 przez kingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 od serca ;v tak, +wiek aktywnosc na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 (edytowane) To co napisał @ Ciosek -zachowanie +staż Na nie Edytowane 29 Kwietnia 2021 przez Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Na tak +aktywność na forum +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi