Kokonek Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Kokonek Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Ponieważ jest brak adminów na serwerze a są ludzie którzy nadużywają mikrofonu i/lub obrażają i nikt nie jest w stanie ich ukarać. Chciałbym utrzymać ten serwer w jak najlepszym porządku. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Niestety Brak. Jak długo gram w CS:GO?: Kilka lat (ok. 3/4) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: od 14 do 23 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/Kokonek/185.30.124.110:30016/ Przepraszam za tą aktywność z ostatnich 2 dni ale miałem mniej czasu. Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Kokonek123/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Edytowane 13 Kwietnia 2021 przez Kokonek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Jestem na Tak (ale odpowiedni okres próbny aby sprawdzić czy dasz radę) +ogar +osoba miła, kwestionuje po zachowaniu na jb2 +wiek +sm -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 na tak ogarnia jb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Na nie Pomimo ze nie ma adma pchasz sie na rangę i nie masz 15lat Plus nie spełniasz wymagań §5.1. Aplikant musi mieć co najmniej 16 skończonych lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Okres próbny -mutacja -doświadczenie +mało adminów +/-wiek +/- sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 (edytowane) Oj kingu, taki brak znajomości regulaminów? §5.1. Aplikant musi mieć co najmniej 16 skończonych lat. ALE §5.4. Jeśli na tym stanowisku jest mniej niż 5 osób, można pominąć powyższe wymagania. Zachowanie w porządku; Brak adminów na serwerze (dosłownie brak); No i ta aktywność... Żeby taką na RT wbić to albo trzeba być skillowym graczem i iść na topkę, albo musi komuś naprawdę zależeć. Na tak Edytowane 13 Kwietnia 2021 przez Tomgra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 (edytowane) Nie -brak mutacji -nie wydaje mi się żebyś 15 lat miał Edytowane 13 Kwietnia 2021 przez Karczmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypsik Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Okres próbny -doświadczenie +mało adminów +/-wiek +/- sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Na tak +mało adminów +starania +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Przestań pisać te podania -brak mutacji -kłamiesz tak z wiekiem że to hit nw niby masz tyle lat co ja??? -mental kid -commsy 9 godzin temu, Mikus napisał: na tak ogarnia jb XDD z JB 1 uciekł bo go nikt nie lubi go tam + nie ogarniał -znajomość sm -doświadczenie Cytat onieważ jest brak adminów na serwerze a są ludzie którzy nadużywają mikrofonu i/lub obrażają i nikt nie jest w stanie ich ukarać. Chciałbym utrzymać ten serwer w jak najlepszym porządku. ?? chcesz opanować serwer robiąc tam największy sajgon Totalne Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Na tak dajcie mu tego admina +stara sie +aktywnosc - brak doswiadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 §5.4. Jeśli na tym stanowisku jest mniej niż 5 osób, można pominąć powyższe wymagania. Kłamiesz z wiekiem Brak mutacji Aktywność Nie pchaj się na siłę z podaniami, czekaj aż Ci przyjmą na JB #2, Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 +aktywność +/- wiek - brak mutacji Jak że na serwerze brakuje adminów to jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi