Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na administratora jailbreak :/

Udostępnij

mrblack

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:(Na jakim grasz na serwerze)Mr.Black
Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę)Multi
Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)Cały czas krzyczy przez mikrofon, ogólnie ma bardzo głośno mikrofon

Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)ib_nsa_detainment_facility
Dowody:(Screeny, demo, poproszenie H@ o logi serwera, HLTV lub minimum 3 innych Graczy) demko od 19:50 się zaczeło 

• Wrr! 1
  • Smutne. 1
  • Haha! 2

10 minut temu, mrblack napisał:

Cały czas krzyczy przez mikrofon, ogólnie ma bardzo głośno mikrofon

To nie wina Multiego. Siedze z nim prawie codziennie na tsie i normalnie go tam slychac, jedynie w csie jest cos nie tak i wydaje sie jakby krzyczal. Polecam go sobie przyciszyc troche i po problemie. ;) 

• Lubię to! 1

3 minuty temu, Mikrusik napisał:

To nie wina Multiego. Siedze z nim prawie codziennie na tsie i normalnie go tam slychac, jedynie w csie jest cos nie tak i wydaje sie jakby krzyczal. Polecam go sobie przyciszyc troche i po problemie. ;) 

Ale mi chodzi bardziej o takie krzyczenie i darcie twarzy xD 

• Wrr! 1
  • Haha! 1

Obiecałem to obiecałem 

Wiem że to trochę wymówka ale 

1 Ostatnią mam lekkie problemy z kartą dźwiękową przez co mam często takie przestery sorry misie soo mucz ale będę to stopniowo naprawiał żeby niczego nie było!

2 Hmm Panie Black w 2 rundzie mówię że mam problemy z kartą a ty to ignorujesz hmmm i chcesz mutować Admina który jest już tydzień może dwa na stażu lecz jaśnie książę nie miał zamiaru się nawet o tym dowiedzieć a jeśli by mnie zmutował to by poleciała skarga jak wiadomo @GetPower dostał za to swojego 1 degrada 

( a jeśli to co mówiłem na mapie o treści pozycji buntu to Adminowi było trzeba 2tyg temu co to jest ).

3 Jak mówiłem mam mocne przestery a jak próbuje je naprawić to albo ogółem jedyne co słychać to szum lub przester maksymalny @ Siedem dni potwierdzi dziś o 1:00 z Ciocia Irena :pepeLove:.                               

4 Pan Queaik obraża oraz wcina się w słowa Mówiąc ,, Multi to frajer'' oraz moje ulubione ,,Multi ty KURWO'' a jak admini widzą że prowadzę i jestem zajęty to mają to w dupie :))))). 

5 Runda numer 3 lub 4 mówię coś a Michu oraz Black wchodzą co drugie moje słowo przez co się lekko zdenerwowałem. Poprawiłem zachowanie i przepraszam za nie bardzo serdecznie a zmieniłem je bo zależy mi na tym troszkę misie <3

6 Sorry za freekille jakie tam zrobiłem jak coś to możecie dać CTBana. 

7 Dzięki za uwagę misiaczki!

Pozdrawiam serdecznie Multi :pepeLove: 

• Smutne. 1

@ Multimiał przester.

10 godzin temu, mrblack napisał:

krzyczenie i darcie twarzy xD 

Krzyczał chyba tylko jak się zdenerwował na tego typa co mu przeszkadzał i zaraz przeprosił.

7 godzin temu, Multi napisał:

a jak admini widzą że prowadzę i jestem zajęty to mają to w dupie :))))). 

Gość mówi pojedyńcze słowa czy słowo a ty się spinasz o to zamiast dac te 2s żeby powiedział i było by po sprawie.

10 godzin temu, mrblack napisał:

darcie twarzy x

7 godzin temu, Multi napisał:

Poprawiłem zachowanie

I tak btw dla mnie obie wypowiedzi (skarga) to płacz który jest nie potrzebny.

~4. Kłótnie między Adminami nie będą tolerowane i są niedopuszczalne.

Potwierdzam wersję @ Multi

• Haha! 1

Potwierdzam co multi napisal, wcianali sie sobie nawzajem w slowo i black probowal do multiego cos mowic a multi prowadzic. 

+  szanujmy sie jako admini poco to zachowywac sie jak dzieci i pisac do ojca zeby wyjasnil goscia xD jestesmy chyba na tyle odpowiedzialni zeby rozwiazac sytuacje slowami, ale oczywiscie na koniec rundy zeby nie przeszkadzac <3

+ dobre darcie twarzy xddddd

Edytowane przez RUMUN Andrzej

Dobra misie wróciłem do domku mogę odpowiadać więc

@Siedem dni

z 1 pierwszym się zgadzam lecz z drugim się nie zgodzę misiu bo jak oglądałem demko wczoraj ( mogę się mylić ) miałem 5/4 sekund na powiedzenie pierwszych poleceń 

z trzecim też się zgodzę to troszkę płacz xD

@RUMUN Andrzejtakie osoby jak Pan Black nie MOGĄ mieć admina jeśli nawet nie znają podstawowych komend takich jak pozycja buntu no kurdeee lecz ty też święty nie jesteś bo widziałem bardzo ładnie po obejrzeniu demka że napisałeś ,, Ale to jest jebana patologia '' ale od tego jest Admin by pilnować porządku lecz dołączyłeś się do tego co się działo!

Hmmm dodam jeszcze że Hemoglobina też winny jest trochę bo zaczyna robić ,, Patologie '' gdy prowadzę ponieważ zauważyłem że krzyczy MULTI Uspokój ten mikrofon drąc się a dawałem polecenia :)))) 

Pozdrawiam Multi :pepeLove: 

• Wrr! 1

Ej no błagam, admini to jedna kochająca się rodzinka, nie obwiniajcie każdego po kolei... A to Multi, a to Black, a to Rumun, a tamto Hemoglobina...
Skarga imo niepotrzebna, takie coś powinniście załatwiać albo wspólnie bez spiny na tsie, albo z tośkiem, ponieważ admini nie mogą sie kłócić, a przecież nikt nie chce degrada, no cmon...

19 minut temu, Multi napisał:

@RUMUN Andrzejtakie osoby jak Pan Black nie MOGĄ mieć admina jeśli nawet nie znają podstawowych komend takich jak pozycja buntu no kurdeee lecz ty też święty nie jesteś bo widziałem bardzo ładnie po obejrzeniu demka że napisałeś ,, Ale to jest jebana patologia '' ale od tego jest Admin by pilnować porządku lecz dołączyłeś się do tego co się działo!

napisalem to na u@ zeby nie bylo widoczne dla graczy i zebyscie zwrocili uwage na to jak sie zachowujecie po tym tez napisalem ogarnijcie sie.

-multi kilka razy mówił głośniej (1:45/ 2:47/ 3:44/ 6:00/ 7:12/ 10:00) czasem było to spowodowane tym, że ktoś mu przeszkadzał w prowadzeniu

-hemoglobina, black oraz inni informowali multiego, że ma za głośno mikrofon

-od połowy mapy multi miał już dobrze wyregulowany mikrofon

-michu czasami niepotrzebnie się odzywał (6:00-7:15)

-quadr obrażał i nic nie dostał; być może był zagłuszony przez innych (chociażby 7:43)

oglądając demko, myślę, że wystarczy pouczenie dla adminów, -z resztą: ostateczną decyzję i tak podejmie @ Yamakashi / @ tos1ek

Edytowane przez SK4N3R

@ Multiskoro masz taki głośny mikrofon, staraj się mówić ciszej i nie podnosić głosu do mikrofonu, bo może to przeszkadzać w rozgrywce, a jak ktoś przeszkadza w prowadzeniu po prostu daj mu mute, a nie przekrzykuj go.

@ Michustaraj się ograniczać używanie mikrofonu tylko do sytuacji, które tego wymagają. Zazwyczaj nikomu nie chce się słuchać takiego "gówno" gadania.

• Haha! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności